én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Kan vi gentage successen mod Skjern?

Annonce

I søndagens udebane opgør mod Skjern skal vi forsøge at gentage det der er lykkedes de seneste 2 kampe mod de grønblusede.

Skjern har spillet rigtig godt i perioden efter jul, med overbevisende sejre over TTH, Mors-Thy og Ribe-Esbjerg i de seneste 3 kampe. Det betyder at vi skal levere på højeste niveau hvis det skal lykkes at gentage sejren på 26-28 sidst vi var på besøg i Skjern Bank Arena.

Egentlig er opskriften på sejr ganske enkel. Et godt angreb, en god defensiv der kan hjælpe keeperne til mange redninger og lette mål på kontra over 60 minutter , så skulle det være på plads.

Cheftræner Rasmus Vandbæk er enig, men er ligesom alle andre godt klar over at det ikke bliver nogen nem opgave i Skjern.

– Der er ingen tvivl om at vi skal levere to gode halvlege i lig med anden halvleg i kampen mod Lemvig. Én god halvleg vil under ingen omstændigheder være nok hvis vi skal gøre os forhåbninger om at tage point med hjem.

– Skjern har gjort det rigtig godt efter jul. Især deres forsvarsspil har været fantastisk, både i 6-0 men også 5-1 formationen med Noah Gaudin fremme har fungeret flot. Vi har derfor lagt noget fokus på hvordan vi skal løse denne opgave så vi kan omsætte vores angreb til mål.

-I den anden ende skal vi fortsætte det forsvarsspil og den kompakte defensiv vi har vist i mange af vores kampe. Kan vi det skal vi gerne give vores keepere forudsætninger for at levere det antal redninger der skal til. Min vurdering er at vi skal op på et tocifret antal redningen hvis vi skal have nogen chance i kampen.

– Vi har brugt forberedelsen til at blive skarpere på de ting vi er gode til i begge ender af banen.

– Kontraspillet kommer til at spille en stor rolle for begge hold i det der sandsynligvis bliver præget af to gode forsvar. Man vil naturligvis gerne have udbytte af en god defensiv til at score nogle nemme mål på kontra og den del af spillet vil vi gerne være bedst til.

Skjern Håndbold-SønderjyskE spilles søndag d. 3. marts kl. 16.00 i Skjern Bank Arena

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 6. April 14:00
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  VS
  Hobro IK
  HOB
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. Marts
  AAB
  AaB
  1
  :
  0
  Sønderjyske Fodbold
  SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke