én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Kampen for point fortsætter

Annonce

Helsinge-hallen er næste step på vejen i kvalifikationspillet og ve skal forsøge at hente flere point der kan være med til at bringe os væk fra nedrykningskampene.

Vi har i denne sæson haft det rigtig svært mod NSH, vi måtte tage imod et nederlag på 28-24 i det første opgør som var på udebane og dernæst et resultat på 26-26 hjemme i Broager Sparekasse Skansen.

Nordsjælland er et rigtig godt hold der har spillet en flot sæson og det er et hold vi har enormt stor respekt for. Assistenttræner Rasmus Vandbæk ser da også frem mod en svær kamp

– De to tidligere resultater mod NSH burde i sig selv være motivation nok til at ville jagte en sejr, vi vil rigtig gerne have revanche og have begge point.

– Vi har tro på egne evner og de gode præstationer vi har vist i de seneste kampen skulle gerne fortsætte, ikke mindst det udtryk vi er kommet med til kampene hvor vi har vist en utrolig flot gejst og vilje. Kan vi det, kan det samtidig være et rigtig godt afsæt til at levere en ny god præstation.

Vi har rigtig stor respekt for NSH, ikke mindst deres bagkæde med Jesper Dahl, Tobias Jørgensen og Nichlas Hald der har været hårde ved os. Det har vi selvfølgelig forberedt os på, men den største fokus har vi haft på os selv. Vi skal være klar til at foretage justeringer undervejs i kampen både offensivt og defensivt så vi kan agere rigtigt i forhold til kampens udvikling.

– NSH er skarpe i både første og anden bølge kontra, så med fare for at gentage mig selv, så skal vi have løbeskoene på og være klar til returløb. Samtidig skal vi fortsætte vores eget kontraspil som har fungeret flot i de foregående kampe og så håber vi det kan være med til at sikre begge point.

Alle der er meldt klar kommer naturligvis med i bussen til Nordsjælland og er parate til at kæmpe for den lyseblå trøje.

Nordsjælland Håndbold-SønderjyskE spilles onsdag d. 27. april kl. 19.00 i Helsinge-hallen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 14. Januar 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 14. November
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  1
  Vejle Boldklub
  VB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke