én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Kamp igen allerede tirsdag

Annonce

Der er ikke lang tid mellem kampene i øjeblikket og derfor skal vi allerede i kamp igen tirsdag aften, når HC Midtjylland  besøger Broager Sparekasse Skansen.

Tirsdagens modstander er nyoprykket i HTH Herreligaen og har trods ganske fint spil endnu den første sejr til gode. Det er blevet til nederlag mod tre af de store hold, nøjagtig som os selv, nemlig Skjern, BSH og GOG og i den seneste kamp blev det til nederlag mod Mors-Thy på 24-31.

Kampen byder også på et gensyn med den tidligere SønderjyskE keeper René Villadsen der vogtede buret hos de lyseblå inden turen gik sydpå.

Vi har 2 point efter sejr hjemme over Lemvig-Thyborøn men har efterfølgende tabt til Skjern, BSH, hvor vi var sølle 2 sekunder fra point og søndag aften måtte vi se et stærkt GOG hold løbe med pointene.

Nu gælder det så oprykkerne og vi må derfor tage favoritværdigheden på os og det er da også noget assistenttræner Rasmus Vandbæk accepterer.

– Først og fremmest glæder vi os til atter at skulle spille i Broager Sparekasse Skansen, vi får brug for opbakningen i kampen hvor vi skal være fokuserede i 60 minutter.

– Vi har brugt mandagen til at restituere og til at forberede os på HCM. Det er et rigtig fint oprykkerhold som spiller en god gang håndbold i lange perioder. Derfor kræver det at vi holder fokus i samtlige 60 minutter og bliver ved med at mose på. Så skal vores ligaerfaring og større fysik gerne gøre udslaget til sidst.

–  Vi har spillet rigtig fint i de seneste kampe og det skal vi have sat sammen til én god kamp. Et af de store nøglepunkter bliver at vi får vores defensiv til at fungere og det er nok i den del af spillet vi kan sikre sejren.

– I den anden ende af banen skal vi være omhyggelige med bolden, så vi undgår de tekniske fejl og så skal vi holde game-planen og konceptet i alle 60 minutter.

På nær Nikolai Vinther er hele truppen klar til opgøret der spilles tirsdag d. 20. september kl. 20.30 i Broager Sparekasse Skansen, så mød op og oplev tophåndbold live i hallen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 25. Februar 20:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 2. December
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  2
  Hillerød Fodbold
  HIL

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke