én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Jan Pytlick slutter trænerkarrieren efter denne sæson

Annonce

Jan Pytlick har besluttet, at han stopper sin trænerkarriere efter denne sæson, og SønderjyskE Herrehåndbold skal dermed have en ny cheftræner fra 1. juli 2022.

Jan Pytlick har siden sommeren 2020 stået i spidsen for SønderjyskE Herrehåndbold, men denne sæson bliver den sidste, hvor han er manden med det sportslige ansvar i Broager Sparekasse Skansen.

Pytlick har besluttet, at det til sommer skal være slut med trænerkarrieren, og SønderjyskE Herrehåndbold har accepteret, at samarbejdet slutter et år før planlagt.

Det er af private årsager, at Pytlick ønsker at trække sig fra trænergerningen efter denne sæson.

– Jobbet som professionel toptræner er på samme tid både fantastisk, men også krævende. Efter mere end 31 år, hvor håndbold har fyldt alt, er jeg kommet til den konklusion, at jeg vil ændre på mit arbejdsliv.

– Denne beslutning er forstærket af, at jeg inden for den seneste periode har mistet min mor og har en sygdomssvækket far. Vores børn er flyttet hjemmefra, og samlet set er det blevet vigtigere for mig at have min familie endnu mere i fokus, siger Jan Pytlick.

Cheftræneren fastslår, at han kommer til at arbejde lige så dedikeret i SønderjyskE Herrehåndbold i resten af sæsonen, som han har gjort hidtil.

– Beslutningen får ingen indflydelse på mit engagement i forhold til at indfri SønderjyskE’s og mine ambitioner om at opnå en plads i slutspillet.

– Jeg er helt utrolig glad for at være en del af det ambitiøse håndboldprojekt, som SønderjyskE er. For mig er det en fantastisk klub at være tilknyttet. Samarbejdet med klubbens ledelsen og holdet er på et fagligt højt niveau, de er dygtige, engagerede og ambitiøse. Jeg vil til enhver tid se på mit nuværende job med stor glæde og begejstring, siger Jan Pytlick.

54-årige Pytlick sætter nu alle kræfter ind på at gøre sæsonen godt færdigt i SønderjyskE, og så skal han finde ud af, hvad han skal lave, når han ikke længere skal være håndboldtræner.

– Jeg ønsker fremadrettet at arbejde på en måde, der kan kombinere et lederjob med et tæt familieliv. Jeg er nødvendigvis ikke færdig med at arbejde med håndbold, men jeg er åben over for jobs, hvor jeg kan bruge mine mange års erfaring med ledelse inden for sport, siger Jan Pytlick.

Sportsdirektør i SønderjyskE Herrehåndbold, Simon Hajdu Lindhardt, har forståelse for, at cheftræneren ønsker at skifte spor efter sæsonen, og han ser frem til et godt samarbejde resten af sæsonen, inden de tager afsked til sommer.

– Jan Pytlick er og har været en fantastisk træner at have i SønderjyskE Herrehåndbold. Han har virkelig haft en stor rolle i femtepladsen i sidste sæson, og han har yderligere med sin erfarenhed og gode hoved været med til at udvikle SønderjyskE både inde på og uden for banen. Nu skal vi sammen videre i resten af denne sæson og fortsætte det flotte arbejde fra sidste sæson, siger Simon Hajdu Lindhardt.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke