én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Jagten på point forsætter mod Mors-Thy

Annonce

Onsdag aften byder på en udekamp mod Mors-Thy og dermed også en lang bustur, inden vi skal i ilden i kamp om vigtige point.

Mors-Thy har ligesom os 4 point for de første 5 kampe efter sejre hjemme over HC Midtjylland med 31-24 og senest ude over Nordsjælland med 25-26. De tre nederlag i sæsonstarten har været knebne mod henholdsvis Ribe-Esbjerg, GOG og KIF.

Det er et hold der har sagt farvel til mange profiler op til sæsonen, men har på kort tid fået et slagkraftigt mandskab på benene og der venter os en svær kamp i det nordjyske.

Vi vandt vores seneste kamp, hjemme mod HC Midtjylland med 29-28 i et opgør hvor der både var plusser og minusser og det er der naturligvis arbejdet koncentreret med til træning så vi går ind til kampen med en god følelse.

Assistenttræner Rasmus Vandbæk ser frem mod kampen-

– Vi møder et hold der har mistet flere profiler, men de har gjort det rigtig godt i sæson starten med fine sejre.

– Det er et hold der laver rigtig mange mål, løber rigtig stærkt op ad banen og så spiller de en gang spændende, hurtigt og tempofyldt håndbold, så vi skal have snøret løbeskoene.

– En af nøglerne til succes er ikke overraskende at vi får en god defensiv op at stå. Vi skal stå kompakt og sørge for ikke at skabe for meget rum til deres hurtige spillere.

– I den anden ende skal vi være gode til at udnytte deres forsvars-angrebs udskiftninger til at løbe kontra og forhåbentlig score nogle mål på den konto. Når vi så har afslutte skal vi så skynde os hjem og stå i eget forsvar.

– Det er to hold der gerne vil frem ad banen så jeg forventer en målrig kamp.

Alle spillere på nær Nikolai Vinther meldes klar til kampen der spilles onsdag d. 28. september kl. 18.30 i Sparekassen Thy Arena.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 14. Januar 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 14. November
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  1
  Vejle Boldklub
  VB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke