én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Jacob Bagersted til SønderjyskE Herrehåndbold

Annonce

SønderjyskE Herrehåndbold har skrevet en treårig kontrakt med stregspilleren Jacob Bagersted, der får Broager Sparekasse Skansen som hjemmebane fra sommeren 2022.

SønderjyskE Herrehåndbold fortsætter oprustningen og henter nu en særdeles spændende stregspiller til klubben.

34-årige Jacob Bagersted, som kommer med stor erfaring fra det danske landshold og nogle store klubber i Danmark og Tyskland, har underskrevet en treårig kontrakt med SønderjyskE Herrehåndbold gældende fra sommeren 2022.

Sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt er begejstret for, at Bagersted har valgt at fortsætte karrieren i SønderjyskE.

– Jeg er rigtig stolt over, at vi som klub er kommet til et sted, hvor spillere med Jacob Bagersteds niveau og kvalitet finder det attraktivt at komme til SønderjyskE, selv om de stadig har muligheden for at blive i Tyskland nogle flere år. Med Bagersted har vi som klub fået en stregspiller af international klasse, og jeg glæder mig til, at han tager SønderjyskE-trøjen på og bliver en lyseblå kriger, der sammen med sine holdkammerater skaffer en masse point til SønderjyskE, siger Simon Hajdu Lindhardt.

Sportsdirektøren ser det som et kvalitetsstempel, at Jacob Bagersted har været meget grundig i sin research af sin nye klub – men også den landsdel, han flytter til.

– Det har været en spændende, længere periode, hvor jeg har haft en god dialog med Jacob Bagersted og hans agent Christian Henriksen. Han har over tid vist en større og større interesse for SønderjyskE-projektet, og jeg glæder mig rigtig meget til at opleve ham inde på banen, men med vores dialog igennem lang tid ser jeg faktisk også mindst lige så meget frem til at have ham i klubben uden for stregerne, siger Simon Hajdu Lindhardt.

Jacob Bagersted, der spiller sæsonen færdig i den tyske klub Frisch Auf Göppingen, hvor han er anfører, ser frem til sommerens skifte til SønderjyskE, som også indbefatter en flytning til Sønderborg for hele familien.

– Jeg er og har været rigtig glad for min tid i Tyskland, som har givet mig en masse gode oplevelser. Nu glæder jeg mig til efter denne sæson sammen med min kone og mine to døtre at flytte til Sønderborg. Vi er som familie gået all in i at skulle spille for SønderjyskE og er allerede godt i gang med at købe hus i Sønderborg.

– Det var ikke den nemmeste beslutning for mig og min familie at tage, da vi alle sammen er glade for at være i Göppingen. Men med den dialog, jeg havde med Simon Hajdu Lindhardt, og hvordan han beskrev Sønderborg, SønderjyskE-holdet og selvfølgelig den spændende og ambitiøse Masterplan, som SønderjyskE har sat i søen, gjorde det alt andet lige, at beslutningen var nemmere at tage.

– Jeg har for flere danske hold haft SønderjyskE-tilskuerne imod mig både i Humlehøjhallen og i Broager Sparekasse Skansen, og jeg ser virkelig frem til at mærke den fantastiske opbakning i de kommende sæsoner, siger Jacob Bagersted.

FAKTA
Jacob Bagersted
Position: Stregspiller
Født: 25. marts 1987 (34 år)
Tidligere klubber og meritter: FCK Håndbold (Pokal 2009), AG København (DM-guld 2011), Aalborg Håndbold (DM-guld 2013), SC Magdeburg (Pokal 2016), Frisch Auf Göppingen (anfører)
Landshold: 32 A-landsholdskampe (VM-sølv 2011)

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 8. Juli 13:00
  SJE
  Sønderjyske
  VS
  Silkeborg IF
  SIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 4. Juni
  SJE
  Sønderjyske
  3
  :
  2
  FC Helsingør
  FCH

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke