én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Ja tak til vinglas – skal du være sikker på at få dine?

Annonce

En stigende efterspørgsel på de nye SønderjyskE vinglas medfører, at vi nu gør det muligt at forudbestille glassene til udlevering i Broager Sparekasse Skansen.

For at gøre det muligt for fansene at sikre sig, at de får de SønderjyskE vinglas, de ønsker sig, er det nu muligt at gøre brug af en “ja tak” service på vores sociale medier, Facebook og Instagram. Med begrænset lagerkapacitet i hallen, kan der således ikke bare tages uanede mængder af glas hjem, hvorfor det nu bliver muligt at bestille på forhånd og få udleveret sine glas til kampen mod Skjern den 27. november. Det eventuelt øvrige varelager sælges i Broager Sparekasse Skansen efter først til mølle princippet.

Hvis du ønsker at reservere en eller flere kasser med seks glas i hver til 300 kr. pr. kasse, kan du finde ja tak tråden på Facebooksiden her eller sende en mail med din bestilling til post@soenderjyske.dk. Ved bestilling på mail bedes du oplyse det ønskede antal kasser samt gøre opmærksom på, at de afhentes i Borager Sparekasse Skansen den 27.

Mangler du billetter til kampen mod Skjern Håndbold, kan disse købes lige her.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke