Intens kamp endte uden point

Vi skulle forsøge at fortsætte pointhøsten i tirsdagens kamp mod Fredericia HK, desværre var det gæsterne der løb med sejren og de to point.

Der var høj energi både på og uden for banen med stor opbakning fra både hjemmeholdets og gæsternes fans, 1610 tilskuere var der i Broager Sparekasse Skansen denne aften.

De blev vidne til et opgør der startede som lyn og torden, ikke mindst vore spillere formåede at udnytte kontraspillets facetter og de 4 første lyseblå scoringer var efter kontra eller hurtig midte. Vi var foran frem til det 16 minut, med 12-11 på tavlen hvorefter gæsterne fik momentum og bragte sig i front.

Pausestillingen lød på 15-19 efter en halvleg hvor der egentlig ikke var besvær med at score, men hvor vores forsvar og keepere ikke fik fat i halvlegens sidste halvdel.

Kort inde i de sidste 30 minutter fik vi hentet ind på gæsterne ved 18-20 men kunne ikke hænge på, ikke mindst på grund af Sebastian Frandsen i FHK målet der spillede sig varm. Vi havde svært ved at omsætte de gode chancer vi fik os spillet frem til mens FHK havde nemmere ved den den af spillet.

Der blev kæmpet til det sidste men vi kunne ikke få kontakt igen og måtte derfor se de to point ryge til Fredericia efter slutreultatet 27-31.

SønderjyskE – Fredericia Håndbold 27-31 (15-19)

SønderjyskE : Nicolaj Jørgensen 6, Andreas Lang 5, Sebastian Augustinussen 4, Oliver Eggert 3, Tobias Møller 3, Nikolaj Svalastog 2, Jacob Bagersted 2, Kristian Stranden 1, Morten Bjørnshauge 1.

Fredericia Håndbold : Anders Martinusen 6, Reiner Taboada 6, James Scott 5, Evgeni Pevnov 5, Nikolaj Nielsen 3, Kasper Young 2, Kristian Stoklund 2, Martin Bisgaard 1.