Intens fight, god anden halvleg og 2 point

Der var vigtige point på spil for begge hold, da vi tog imod Lemvig-Thyborøn lørdag eftermiddag i Sydjysk Sparekasse SKANSEN.

Gæsterne kæmper for at slippe fri af den direkte nedrykningsplads mens vi har brug for alle point for at holde fast i drømmen om slutspil.

Derfor var der også lagt op til et intens opgør med fuld fokus på fysikken og vi havde aftalt at vi skulle kunne matche LTH på intensitet og fight. Det kunne vi og det blev en kamp hvor der blev givet og taget i begge ender af banen. Vi skulle kun hen til det 4. minut før Morten Bjørnshauge blev liggende efter en hård tackling, der blev takseret til en 2 minutters udvisning til gæsterne.

Nicolaj Jørgensen boltrede sig i angrebsspillet i kampens indledning og scorede vores 5 første mål og nåede op på 11 scoringer i alt i kampen. De første 30 minutter blev en rigtig lige affære hvor holdene fulgtes ad og det endte med en pausestilling på 14-14. Det kunne være blevet til en føring, men i det sidste angreb ramte Alec Smit gæsternes målmand i hovedet på et fløjskud og måtte tage imod en 2 minutters udvisning i stedet.

Medvirkende til det uafgjorte resultat var at vi havde en scoringspause på 8 minutter fra det 12. til det 20. minut.

Vi startede de sidste 30 minutter med bolden og en mand i undertal og fik en god start med en scoring til 15-14. I det 34. minut blev Kasper Larsen noteret for en redning efter et skud til ansigtet. På trods af næseblod og at der måtte tørres blod af banen mente de to dommere dog at redningen var med armen og derfor ingen udvisning til gæsterne. Om det var derfor ved vi ikke men Kasper stod en fremragende 2. halvleg og var stærkt medvirkende til at LTH kun scorede 3 gange i de første 20 minutter efter pausen. Han fik dog også god hjælp af et forsvar der udviste en ukuelig arbejdsiver med de to udsmidere Bjørnshauge og Bagersted som rene arbejdsheste.

Gæsterne forsøgte sig med 7 mod 6 og med en dobbelt mandsopdækning af Nicolaj Jørgensen og Andreas Lang. Sidstnævnte var storspillende i de sidste 30 minutter hvor han nettede hele 7 gange.

Vi trak gennem hele anden halvleg uimodståeligt fra og viste at vi på dagen var det bedste mandskab. Føringerne undervejs lød på 18-15, 20-15 og med sit 11 mål gjorde Nikolaj Jørgensen det til 25-18 med 10 minutter tilbage. Dermed var det hele naturligvis afgjort og den fortjente sejr lød på 31-26 efter en kamp hvor Andreas Lang og Kasper Larsen var i storform efter pausen og Nikolaj Jørgensen i hopla gennem 60 minutter.

Defensiven fungerede på højt plan og fik løst samtlige gæsternes forsøg på at udfordre os. Kollektivet var garant for at aftalerne blev holdt og med de 2 point er vi stadig med i ræset op 8. pladsen.

SønderjyskE-Lemvig-Thyborøn 31-26 (14-14)