én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Intens fight gav 2 point

Annonce

Broager Sparekasse Skansen bød fredag aften på Herrehåndboldliga kampe mod Skjern og vi skulle forsøge at hente vigtige point mod en svær modstander.

Vi var uden Tobias Olsen, Magnus Holpert, Rasmus Bech og langtidsskadede August Wiger, men de resterende spillere var i den grad klar til kamp.

Det blev en lidt målfattig indledning hvor begge holds keepere og defensiv gjorde en god figur og vi skulle runde 3 minutter inden første scoring blev sat ind. Det var gæsternes Eivind Tangen der scorede det første af sine 8 mål. Vi svarede dog hurtigt igen, Andreas Lang kom på tavlen med det første af sine 11 og dermed var de to pr0filer stemplet ind i kampen.

Vi kom foran med 4-1i det 8. minut og derfra var vi foran gennem resten af opgøret. Man var ikke i tvivl om at de lyseblå krigere var parat til at slås for hver eneste bold, bedst symboliseret ved Oliver Eggert der ved 1-1 fik sig kæmpet til en ellers tabt bold.

Midt i halvlegen kom gæsterne lidt tættere på ved 7-6, men vi var skarpe over hele linjen og Skjern havde svært ved at overspille vores midterblok, hvor Bjørnshauge og Bagersted huserede.  Det resulterede i en pausestilling på 16-12 efter en scoring af Alec Smit 5 sekunder før halvleg. Han var kommet på banen i stedet for Sebastian Augustinussen der efter 10 minutter måtte i omklædningsrummet for at modtage behandling og gjorde en rigtig god figur.

Kristian Stranden indledte de sidste 30 minutter med en scoring til 17-12. Skjern forsøgte sig med spillet 7 mod 6 og det gav i starten lidt udfordringer for vores defensiv og vi måtte se gæsterne komme på 18-16 efter 36 minutter. Vi fik stille og roligt styr på den del af spillet også og kunne i det 45. minut igen bringe os i front med 4, 22-18. I det 41, minut fik Kristian Stranden en lidt kuriøs udvisning i en situation hvor han begår en angrebsfejl.

10 minutter før tid viste Andreas Lang hvilken energi han besidder da han på uimodståelig vis kæmpede sig til scoring til 24-20 og kort efter måtte Kasper Larsen ud i det yderste med sin str. 45 for at redde en bold hvor han var gået til modsat side. Det fik de fleste af de 1856 tilskuere til at rejse sig og hylde de lokale helte der på sikker og fortjent vis hentede de 2 point efter slutresultatet på 29-25.

Keeper Kasper Larsen var da også godt tilfreds efter kampen

– Det blev lige nøjagtig den herrefight og det intense opgør vi gerne ville have.

– Vi får kampen over på vores præmisser og bruger vores hårdhed og store fysik til at pumpe, mose og dræne dem i samtlige 60 minutter og derfor vinder vi også kampen i dag

– Vores defensiv står fantastisk godt og får den energi med i vores angrebsspil så vi får straffet dem. Vi holder vores aftaler hele vejen igennem og det bliver kampafgørende, som jeg ser det.

SønderjyskE – Skjern Håndbold 29-25 (16-12)

SønderjyskE : Andreas Lang 11, Nicolaj Jørgensen 4, Kristian Stranden 3, Alec Smit 3, Morten Bjørnshauge 2, Sebastian Augustinussen 2, Jacob Bagersted 1, Nikolaj Svalastog 1, Oliver Eggert 1, Tobias Møller 1.

Redninger: Kasper Larsen 11/36 30,56%

Skjern Håndbold : Eivind Tangen 8, Jakob Rasmussen 5, Noah Gaudin 3, Dan Beck-Hansen 2, Senjamin Buric 2, Simen Pettersen 2, Alfred Jönsson 1, Rene Rasmussen 1, Viktor Bergholt 1.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 25. Februar 20:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 2. December
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  2
  Hillerød Fodbold
  HIL

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke