én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Sandsynligvis ingen semifinale i denne omgang

Annonce

På en aften hvor vi faktisk lang hen ad vejen havde muligheder, måtte vi se udeholdet fra GOG løbe med en sejr der ciffermæssigt var for stor, men fortjent.

Vi kom ud til kampen med en stor gejst og tro på tingene og med en defensiv der havde godt styr på gæsterne. Midt i halvlegen røg vi ind i en scoringspause og det er der ikke råd til mod et hold som GOG der nådesløst straffer alle fejl og vi gik fra at være foran 4-3 til at være bagefter med 4-9 i løbet af godt 8 minutter.

Vi fortsatte dog med at kæmpe og hentede i halvlegens sidste del ind på GOG og kunne gå til pause, blot bagud med en enkelt scoring, 13-14.

Et ganske fint resultat nå man taget i betragtning at vi havde en scoringspause på 8½ minut, 3 redninger og været nede med 5-10 efter 15 minutter.

Vi fortsatte med at kæmpe, selv Kristian Pedersen der blev liggende efter et skud i hovedet allerede efter 18 sekunder. Han kom dog på benene igen og kampen fortsatte, hele tiden med gæsterne i en lille smule foran. Midt i halvlegen gik over til at spille 7 mod 6 med skiftende held hvor GOG fik et par lette scoringer i tomt mål. Med 11 minutter tilbage var vi bagud med 23-27, men udnyttede en GOG udvisning til at bringe os på 25-27. Desværre manglede vi den sidste kølighed og skarphed og satsninger i slutfasen gjorde at gæsterne løb med sejren på 28-36.

Med nederlaget er muligheden for en semifinaleplads rykket lang væk, så nu gælder det om at få sluttet sæsonen godt af i de sidste kampe mod BSH på udebane og KIF hjemme i Broager Sparekasse Skansen.

Målscorere for SønderjyskE: Sveinn Johannsson 7, Tobias Møller 6, Noah Haudin 5, Frederik Ladefoged 4, Thomas Mogensen 3, Kristian Stranden 2, Marcus Dahlin 1

Redninger. Kristian Pedersen 8/25, Josip Cavar 1/19

Målscorere for GOG: Emil Jakobsen 8, Morten Olsen 6, Emil Lærke 6, Kasper Kildelund 5, Steven Jacobsen 4, Mathias Gidsel 3, Emil Madsen 2, Oscar Bergendahl 2.

Udvisninger: SønderjyskE 3, GOG 2.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Venskabskamp
  Søndag D. 30. Januar 13:00
  ACH
  AC Horsens
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Venskabskamp
  Lørdag D. 15. Januar
  KIF
  Kolding IF
  0
  :
  2
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke