én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Hjemmekamp mod Nordsjælland i Sydbank Arena Aabenraa

Annonce

Der venter os et svært opgør på en uvant hjemmebane, når Arena Aabenraa lægger gulv til ligakampen mod Nordsjælland Håndbold.

Nordsjælland ligger placeret på rækkens12. plads med 12 point. Vi ligger lige over i tabellen med 14 point og der er ingen tvivl om at det bliver en tæt og intens affære hvor begge hold har brug for point.

Assistenstræner Lasse Folkmann glæder sig til kampen.

– Vi er rigtig spændte og forventer et rigtig tæt opgør mod Nordsjælland Håndbold. Det er et hold bestående af en række unge spillere med gå på mod og med et par store profiler i bagkæden. Højre back Kristian Olsen og venstre back Nichals Hald voldte os problemer i det omvendte opgør og vi har lagt en plan for at få styr på dem, men er også bevidste om at der er mange andre spillere på gæsterne der skal holdes øje med.

– Nordsjælland er dygtige i deres offensiv med et tålmodigt angrebsspil og det stiller store krav til at vi holder fokus i vores defensiv. Vi tror også på at netop defensiven bliver nøglen til succes. Det er defensiven og vores fysik der er vores største styrke og vi vil gerne have at det bliver en fysisk hård kamp.

– Derudover øver vi os hele tiden på at blive bedre i alle facetter at spillet især i spillet mellem buerne vil vi gerne blive mere skarpe.

– Kampene ligger tæt her efter EM pausen og selv om det slider hårdt så er det rigtig dejligt med mange kampe, det er det vi træner for. Vi håber også et den store opbakning vi mærker på hjemmebanen i Sydjydsk Sparekasse SKANSEN vil følge med til Arena Aabenraa, vi glæder os i hvert fald til mødet med Aabenraa.

SønderjyskE-Nordsjælland Håndbold spilles onsdag d. 7. februar kl. 19.00 i Arena Aabenraa

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 24. Februar 14:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Træningskampe
  Fredag D. 12. Januar
  VFF
  Viborg
  2
  :
  1
  Sønderjyske Fodbold
  SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke