én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Hjemmekamp mod Lemvig-Thyborøn Håndbold

Annonce

Sæsonen går mod sin afslutning med hastige skridt og søndag eftermiddag tager vi imod Lemvig-Thyborøn i den næstsidste kamp i kvalifikationsspillet.

Efter flotte sejre i de to første kampen på udebane mod TTH og NSH er vi allerede sikret en ny omgang i HTH Herreligaen så nu gælder det om at få sluttet ordentlig af og give vores trofaste publikum i Broager Sparekasse Skansen et par gode håndboldoplevelser.

Den gode udstråling og de sikre sejre har givet tro og ro på tingene og den selvtillid de vundne kampe har givet skal naturligvis tages med til lørdagens kamp.

Assistenttræner Rasmus Vandbæk siger

– At vi allerede nu, efter to kampe, har sikret os i ligasammenhæng har givet en rolig følelse i truppen. En følelse der dog ikke skal tages som udtryk for at vi tager let på de næste kampe.

– Vi tager kampen mod LTH meget seriøst og opgøret søndag eftermiddag må gerne give den første af tre sejre. Vi mangler to kampe i kvalifikationen og en pokalkamp før vi kan lukke sæsonen af og det vil vi gerne gøre med maner.

– Vi vil forsøge at ride videre på den spillemæssige flotte bølge vi har haft i de seneste kampe og der er da heller ingen tvivl om at sejrene har været godt for selvtilliden hos os alle. Op til kampen har vi som altid haft størst fokus på os selv og egne evner, men har naturligvis også forberedt os på LTH.

– Nøgleordet er her omstillingsparathed. LTH vil uden tvivl udfordre os på mange parametre, blandt andet i deres angrebsspil hvor de både spiller 7 mod 6, 6 mod 6 og ryger vi ind i en udvisning såmænd også 7 mod 5. I deres forsvarsspil veksler de også mellem 6.0 og 5-1 forsvar så vi skal være klar til at justere vores eget spil undervejs i kampen.

– For vores eget vedkommende vil vi gerne bygge på nogle af de ting der har fungeret rigtig godt på det seneste. Det er vores kontraspil og vores returløb, som har været rigtig flot, men som vi gerne vil gøre endnu bedre.

SønderjyskE-Lemvig-Thyborøn Håndbold spilles søndag d. 1. maj kl. 16.00 i Broager Sparekasse Skansen, så mød op og vær med til at give drengene den flotte opbakning de fortjener.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 14. Januar 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 14. November
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  1
  Vejle Boldklub
  VB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke