én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Herlig eftermiddag i Broager Sparekasse Skansen

Annonce

Det var ligaens førerhold der var på besøg i Broager Sparekasse Skansen søndag eftermiddag, men det var de lyseblå der var toneangivende gennem det meste af kampen.

Vi havde inden kampen lagt vægt på at omgås bolden fornuftigt og sørge for at få scoret på vores muligheder og det lykkedes fuldt ud i et yderst målrigt opgør.

Inden kampen blev Kenneth Bach Hansen hyldet for sit 250 kamps jubilæum og vi er stolte og taknemmelige over at han efter at have lagt håndboldskoene væk er trådt til i en periode med mange skader.

De to hold fulgtes ad fra starten af kampen og selv om GOG er kendt for deres hurtige kontraspil fik vi også scoret mål på den konto. Noah Gaudin der brillerede i sin comeback kamp fik scoret til 9-8 på kontra i det 13. minut og Tobias Olsen der følte sig snydt for et straffe kast nåede ikke med hjem, i stedet udnyttede han en god SønderjyskE forsvarsaktion til at score alene med keeperen til stillingen 11-10 efter 16 minutter.

Det var helt lige ved 11-11, men derfra fik vi slået et hul på 4 mål, 22-18, frem mod pausen. Det var i sig selv ganske imponerende da vi blev ramt af en serie udvisninger i de sidste 10 minutter af halvlegen, blandt andet en periode med to mand i undertal.

Det var fremragende første 30 minutter hvor vi spillede med stor disciplin i begge ender og Kasper Larsen der diskede op med store redninger på vigtige tidspunkter. Og Noah Gaudin beviste at han er tilbage efter sin skade med 6 scoringer på 8 forsøg.

Vi så frem mod de sidste 30 minutter med spænding og tanken om vi kunne stå distancen i 2. halvleg.

Heldigvis kom vi godt fra land og tillod ikke gæsterne at få fat på alvor. I det 7. minut tog GOG time-out ved 28-21 og 3 minutter senere var det Rasmus Vandbæks tur til at trykke på knappen ved 28-23. Kort efter fik Morten Bjørnshauge og Jacob Bagersted kæmpet sig til en forløsende scoring og vi var igen i front med 6.

Midt i halvlegen blev vi igen ramt af en dobbelt udvisning, men igen spillede vi flot undertalsspil og holdt fast i en 5 målsføring. GOG forsøgte sig med et mere offensivt forsvar og selv om det kortvarigt formindskede vores føring til 3 mål holdt vi hovederne kolde i slutfasen og kunne efter 60 minutters intensivt håndbold juble over de to point og sejren på 42-37.

Der er store roser til de 1978 tilskuere der med stor opbakning og entusiasme atter var med til at løfte holdet til en fantastisk præstation.

Sportschef Thomas Mogensen var naturligvis en glad og stolt mand efter sejren

– Jeg kan næsten kun sige en ting om vores angrebsspil, nemlig WOW. Jeg tror aldrig jeg i min tid i SønderjyskE har oplevet et angrebsspil på så højt niveau som i dag, og så oven i købet mod Danmarks mest formstærke hold.

– Når man indkasserer 37 mål tænker man måske på at vores forsvarsspil var dårligt, det mener jeg bestemt ikke det var, man må bare tage hatten af for et godt GOG hold. At vi så selv er i stand til at score 42 gange gør mig usigelig stolt. Selv om vi fører med 5 langt henne i kampen sidder man alligevel med følelsen af at man aldrig kan afskrive GOG hvis man går i stå.

– Det gjorde vi heldigvis ikke, vi blev ved med at spille vores chance og udnyttede vores muligheder til fulde. Alle udfylder deres rolle og løser de opgaver de har fået besked på, uanset hvor stor rollen og opgaven var. Det er noget af det der er så fascinerende ved holdsport, at man er sammen om løsningen af opgaverne og at når det lykkes så opnår man store tin sammen. Vi vil gerne skabe et miljø hvor alle respekterer deres rolle og hvor vi er sammen om tingene.

– Der skal også lyde en stor ros til publikum hvor en fyldt hal er med til at give os de sidste procenter og vi nyder at spille i Broager Sparekasse Skansen.

SønderjyskE – GOG Håndbold 42-37 (22-18)

SønderjyskE : Noah Gaudin 11, Andreas Lang 8, August Wiger 8, Tobias Møller 4, Tobias Olsen 3, Jacob Bagersted 3, Sebastian Augustinussen 2, Kristian Stranden 2, Morten Bjørnshauge 1.

Redninger: Kasper Larsen 14/52 (27.45%)

GOG Håndbold : Emil Madsen 13, Simon Pytlick 6, Jerry Tollbring 5, Lukas  Jørgensen 4, Nejc Cehte 4, Morten Olsen 4, Nicolai Pedersen 1.

Udvisninger: SønderjyskE 8, GOG 1.

 

 

 

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke