én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Grundspillets sidste kamp

Annonce

At resultaterne har maget det således at vi, uanset resultatet i lørdagens kamp mod Ribe-Esbjerg, ikke kan rykke direkte ud af HTH Herreligaen, betyder på ingen måde at kampen er uden betydning, slet ikke.

Både vi og gæsterne vil have rigtig meget ud af en sejr i kampen. Ribe-Esbjerg har haft en sæson med både op og nedture, siden december dog mest opture, hvilket har resulteret i at klubben er kvalificeret til slutspillet. De seneste 3 kampe er dog endt med nederlag og der er ingen tvivl om at holdet vil kæmpe for en sejr for at komme så godt ind i slutspillet som muligt.

For os gælder det om at hente sejren så vi kan komme så højt op i tabellen at vi får point med over i den kommende nedrykningsspil.

Assistenttræner Rasmus Vandbæk er da også helt på det rene med at der skal fuld knald på

– At vi ikke kan rykke direkte ned har lettet lidt på presset og jeg håber på at vi kan spille lidt mere løssluppent og forhåbentlig omsætte det til godt spil. Det er en kamp vi tager meget alvorligt og vi vil gøre alt hvad der står i vores magt for at hente sejren og begge point for at komme så godt ind i nedrykningsspillet som overhovedet muligt.

– Vi kommer til at møde et hold der på deres bedste dage spiller virkelig godt ikke mindst når styrmand Jonas Larholm er i hopla og får sat sine backs Marcus Mørk og Jonathan Mollerup i scene. Derudover råder holdet over to klassekeepere så vi skal virkelig være skarpe.

– Som altid har vi dog tro på egne evner ikke mindst fordi vi bliver ved med at udvikle os. I den seneste uge har vi trænet rigtig godt med en fantastisk intensitet og lægger hele tiden ovenpå vores spil.

– Jeg tænker at nøgleordene for kampen bliver at vi vil det mere end dem og det skal komme til udtryk gennem vilje, udstråling og ikke mindst hårdhed og kynisme i begge ender af banen.

Vi stiller til kampen med fuldt trup og håber at vi atter får fuld opbakning i hallen af vores fantastiske tilskuere.

SønderjyskE-Ribe-Esbjerg HH spilles lørdag d. 9. april kl. 15.30 i Broager Sparekasse Skansen

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 14. Januar 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 14. November
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  1
  Vejle Boldklub
  VB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke