GOG var for stærke

Vi havde håbet om point da vi tog afsted mod Sydfyn, men hjemmeholdet var for stærke og vi måtte drage hjem med et nederlag efter en målrig kamp.

Vi kom ganske godt fra start og spillede lige op med GOG i de første godt 20 minutter. Vi fightede godt, viste den rigtige indstilling og fik gjort tingene færdige i begge ender af banen. I de sidste 8 minutter af halvlegen var hjemmeholdet imidlertid mere kyniske og kliniske i deres spil og fra 12-11 ændrede stillingen sig til 15-11 og 19-14 inden vi i de døende minutter fik hentet lidt til pausestillingen 19-16.

Vi fortsatte egentlig med at spille fornuftigt, men alle fejl og brændte chancer blev vekslet til mål i den anden ende og spændingen forsvandt ret hurtigt i de sidste 30 minutter. Hjemmeholdet var kliniske i deres angrebsspil hvad enten det er første eller anden bølge kontra og i deres etablerede angreb og derfor måtte vi lukke 39 mål ind.

Vores eget angrebsspil var langt hen ad vejen fint og 32 mål er godkendt, de 39 i den anden ende er for mange.

Næste opgør er allerede tirsdag aften hvor vi tager imod HC Midtjylland i Broager Sparekasse Skansen

GOG Håndbold – SønderjyskE 39-32 (19-16)

SønderjyskE : Andreas Lang 6, Kristian Stranden 6, Noah Gaudin 5, Morten Bjørnshauge 5, Tobias Møller 3, Nikolaj Svalastog 2, Kasper Kisum 2, Jacob Bagested 2, Marius Ferkingstad 1.

GOG Håndbold : Emil Madsen 10, Anders Zachariassen 9, Jerry Tollbring 6, Lukas Jørgensen 3, Simon Pytlick 3, Oskar Rasmussen 3, Lauritz Leger 2, Nicolai Pedersen 1, Nejc Cehte 1, Joachim Als 1.