én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Formstærke BSH tager imod

Annonce

Det er ligaens nummer tre der tager imod, når vi onsdag aften drager til Silkeborg til kampen mod BSH i jagten på revanche efter et ærgerligt 1 måls nederlag på hjemmebane.

BSH har spillet en forrygende sæson indtil videre med 7 sejre i de seneste 8 kampe, så det er som altid en vanskelig opgave der venter i JYSK Arena. BSH er et hold med stor kvalitet på samtlige pladser blandt andet topscorer Mads Kjeldgaard Andersen med 96 mål i 15 kampe, Ludvig Hallbäck og Nikolaj Øris og i forsvaret huserer udsmiderne Alexander Lynggaard og René Toft Hansen.

Hjemmeholdet har hentet 22 point i de første 15 kampe med sejre over hold som KIF, Skanderborg Aarhus og Skjern.

Vi fik en forløsende sejr i Broager Sparekasse Skansen i kampen mod Skjern og mange af takterne derfra skal tages med til Silkeborg hvis vi vil have chance for point.

Cheftræner Rasmus Vandbæk ser frem til opgøret med spænding

– Vi tager til Silkeborg til en kamp mod tabellens nummer tre. BSH er et formstærkt hold der har stor tro på sig selv og med rette da de besidder en fantastisk kvalitet.

– Vi spillede en vanvittig kamp på hjemmebane og vil gerne forsøge at gøre kampen ligeså spændende denne gang. Det vil vi ved at bygge videre på det vi har opnået i det seneste kampe, blandt andet de gode perioder i kampen mod Skjern.

– Vi skal komme med den samme vildskab, energi og tro på vores koncept, altså holde vores indbyrdes aftaler og gameplan og så må vi se om det rækker til point. Vi har i hvert fald troen på at det kan lade sig gøre.

– Vi er denne gang på udebane hvor publikum ikke nødvendigvis er på vores side derfor skal vi selv opsøge de ekstra procenter der kan hjælpe os.

– Stemningen i truppen er naturligvis god efter sejren over Skjern, men vi er også meget bevidste om at det kun var et lille skridt på vejen. Vores udgangspunkt er stadig ydmyghed over for opgaven og hårdt arbejde hvor vi vil forsøge at lægge flere lag på vores spil.

BSH-SønderjyskE spilles onsdag d. 30. november kl. 18.30 i JYSK Arena.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke