én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Forløsende sejr

Annonce

Efter en turbulent optakt kom lørdagens kamp mod Nordsjælland i gang med 3 timers forsinkelse, og trods det var næsten 1200 trofaste tilskuere mødt op for at støtte drengene – TUSIND TAK.

Der gik dog yderligere lidt tid inden vi for alvor meldte os ind i opgøret. Starten blev ikke som ønsket og vi havde svært ved at omsætte mulighederne til scoring og fra 2-2 i det femte minut havde stillingen ændret sig til 2-7 i det 12. minut.

Rasmus Vandbæk tog konsekvensen og trykkede på time-out knappen på det helt rigtige tidspunkt. Jagten gik ind og på god fight fik vi reduceret til 11-12 inden pausen.

Efter pausen var vi fortsat bagefter med et mål eller to, men pludselig fik vi momentum og fra 16-16 i det 39. minut var ikke bagefter i resten af opgøret. Vi scorede på vores chancer og selvom NSH gjorde det samme og kampen bølgede frem og tilbage, gav det os troen på sejr.

Et angreb hvor vi spillede 7 mod 6 gav en afgørende scoring og med 7 minutter tilbage var vi foran med 3. I slutningen af kampen udviste vi den fornødne kynisme og kunne fortjent juble over en længe ventet sejr.

Cheftræner Rasmus Vandbæk siger om sejren

– Først og fremmest er vi glade for og stolte over kampen og de 2 point. En kamp mod Nordsjælland er i følge mange en kamp vi skal vinde, men det er lettere sagt en gjort og derfor er det forløsende for os at det lykkedes.

– Det blev en kamp hvor vores angrebsspil ikke fungerede i d første 30 minutter, men hvor defensiven står fint. Heldigvis kæmper vi os tilbage og kan gå til pause bagud med en enkelt.

– I anden halvleg får vi momentum i kampen og begynder at udnytte vores chancer og scorer næsten i alle angreb. I slutningen udviser vi den rigtige coolness og afgør kampen til egen fordel.

– Vi  havde inden kampen stor fokus på ikke at få for mange kontramål i mod os og det synes jeg lykkedes rigtig fint. Vores eget kontraspil var OK, men der er plads til forbedring.

– Når jeg kigger på kampen lykkes vi i det hele taget med mange ting, men der er også ting der skal forbedres til de kommende kampe.

SønderjyskE – Nordsjælland Håndbold 28-25 (11-12)

SønderjyskE : Andreas Lang 8, Kristian Stranden 5, Morten Bjørnshauge 4, Nikolaj Svalastog 3, Tobias Møller 3, Sebastian Augustinussen 2, Kasper Kisum 1, Jacob Bagersted 1, August Wiger 1.

Nordsjælland Håndbold : Nichlas Hald 7, Nikolaj Larsson 4, Kristian Olsen 4, Carl-Emil Haunstrup 4, Tobias Jørgensen 2, Matias Campbell 2, Julius Mørch 1, Hakan Sahin 1.

 

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 24. September 14:00
  FCH
  FC Helsingør
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 15. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  AaB
  AAB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke