én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Formstærke Mors-Thy tager imod på søndag

Annonce

Efter hjemmesejren over Skjern venter et nyt svært opgør når vi skal forsøge at hente point på en frygtet udebane mod Mors-Thy i søndagens kamp. 

Hjemmeholdet har fået en fantastisk start på denne sæson og har, især på hjemmebane, opnået  flotte resultater med sejre over blandt andet jer og Fredericia.

Det har gjort at holdet lige nu indtager en delt 3. plads med Ribe-Esbjerg med 14 point, dog med en kamp færre. Ribe-Esbjerg var også Mors-Thy seneste modstander og her var det ripenserne der trak det længste strå efter et resultat på 30-21.

Vi havde en god fredag i Broager Sparekasse Skansen og vandt fortjent med 29-25 over Skjern og det er takterne fra den kamp cheftræner Rasmus Vandbæk gerne vil fortsætte i søndagens kamp

– Allerførst vil jeg gerne sige at Mors-Thy har gjort det rigtig men mange flotte resultater og jeg er sikker på at vi kommer til at spille i en kulisse hvor der er fuld kog på.

– Vi vil rigtig gerne arbejde videre på det spil der gav os sejren over Skjern. Især den defensive del vil vi gerne blive ved med at udvikle og blive endnu skarpere på. Vi kommertil at møde et hold der er dygtige i duelspillet og vi håber at få afviklet på vores præmisser så vi kan sætte vores fysik i spil.

– I den anden ende skal vi sørge for at eksekvere vores angreb fornuftigt så vi undgår at ramle ind i MTHs kontrafase der bliver godt styret af Mads Svane.

– Samtidig med at vi har haft fokus på egne evner har vi også kigget på Mors-Thy styrker. De spiller et godt 7 mod 6 angreb og har et par stærke spillere i Marcus Midtgaard og Henrik Tilsted der slår til så snart chancer byder sig.

Med hensyn til skader lysner det lidt men har stadig flere der ikke kan byde fuldt ind, men de der spiller er klar til at give den gas og forhåbentlig er det nok til at vi kan få point med hjem.

Mors-Thy Håndbold-SønderjyskE spilles søndag d. 29. oktober kl. 14.00 i Sparekassen Thy Arena.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke