én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Folkmann bliver assistenttræner i SønderjyskE

Annonce

31-årige Lasse Folkmann bliver fra sommeren 2023 ny assistenttræner i SønderjyskE Herrehåndbold.

Siden 2017 har Lasse Folkmann været en del af Fredericia HK, hvor han senest har fungeret som assistenttræner på ligaholdet og cheftræner for klubbens U19 og 2. division. Fra næste sæson rykker han lidt sydpå til SønderjyskE.

– Jeg er glad og stolt af, at jeg skal være en del af SønderjyskE i mindst de næste to sæsoner. Jeg ser et stort potentiale i holdet og hele klubben generelt. Efter gode samtaler med klubben, så føler jeg mig helt sikker på, at SønderjyskE skal være næste step i min trænerkarriere, siger Lasse Folkmann.

Fynboen er uddannet skolelærer, og som aktiv spillede han også i norsk håndbold. Inden årene i Fredericia var han blandt andet assistenttræner i TM Tønder, da klubben rykkede op i ligaen. I SønderjyskE kommer han til at arbejde tæt sammen med cheftræner Rasmus Glad Vandbæk og talentansvarlig Kenneth Bach Hansen.

– Lasse kommer til at fungere som assistenttræner, og så skal han også være en vigtig del af vores talentsetup, som vi prioriterer meget højt. Lasse har vist, at han kan have flere kasketter på i Fredericia, og vi glæder os til at få gavn af ham her i SønderjyskE. Han har et skarpt håndboldhoved og arbejder med en stor dedikation til sporten, og så vil han gerne være med til at udvikle på omgivelserne, siger sportsmanager Thomas Mogensen.

Rasmus Glad Vandbæk, der også har kontrakt til sommeren 2025, ser frem til at danne parløb med den nye assistenttræner.

– Jeg er glad for, at aftalen med Lasse er kommet på plads. Han er en dygtig træner, der kommer til at styrke både ligaholdet og vores vigtige talentarbejde, siger Rasmus Glad Vandbæk.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke