Flot skalp

En vanvittig god defensiv og en ustoppelig Noah Gaudin stod bag en rigtig flor sejr i Skjern over et hjemmehold der havde fået fuld ud i deres første 3 kampe. Hele 9 mål lød sejren på.

Vi måtte stille op uden Thomas Mogensen hvilket er et stort tab, men den resterende trup spillede en god kamp og kunne til sidst juble over resultatet på 24-33. Som resultatet viser havde vi godt fat i defensiven og gjorde især i de sidste 30 minutter livet svært for Skjern holdet.

Vi startede med at skyde Bonde i Skjern målet god med 4 brændte chancer på de første 4 minutter, men i den anden ende ville Kasper Larsen ikke stå tilbage for sin kollega og med gode præstationer var han med til at vende 3-1 til 4-5 efter 8 minutter. En god SønderjyskE periode resulterede i en Skjern time-out ved 4-6, men alligevel er det os der får scoret til 4-7 inden hjemmeholdet med 3 mål i træk udligner til 7-7 midt i halvlegen. I den sidste del af 1. halvleg bliver der lidt byttet mål og trods 3 lyseblå udvisninger mod 0 til Skjern går vi til pause foran med 14-15.

De sidste indledes med en heldig scoring af Kristian Stranden og selv om vi fortsætter med at tage udvisninger og på et tidspunkt endda spiller 4 mod 6 uden at vi lader os ryste. Hjemmeholdet forsøgte sig med 5-1 forsvar og angrebsspil 7 mod 6, men vi fandt løsninger på alle modtræk og øgede støt føringen. En god defensiv pressede flere gange Skjern holdet til kanten af time-out og da der kom en passiv kendelse udnyttede vi det efterfølgende angreb til at bringe os i front med 19-26 midt i 2. halvleg. Svalastog tog en stor parade på Eivind Tangen og med 7 minutter igen gik luften ud af Skjern ballonen. Kort før slutfløjtet var føringen på 10 mål, men de grønne satte sidste scoring ind til slutresultatet på 24-33.

Der var en kamp hvor vi var dygtige til at straffe Skjerns fejl og udviste den kynisme der har manglet lidt i de seneste kampe, fejl der bland andet kom på baggrund af et godt, stabilt og hårdt kæmpende forsvar.

Kampen store spiller var Noah Gaudin med 12 mål og 6 assist samt et tilkæmpet staffekast samtidig med at han i Thomas Mogensens fravær tog dirigent stokken. En anden der spillede en stor kamp var Kasper Larsen der med 12 redninger endte med en redningsprocent på 34,29, men hele holdet fortjener ros og respekt for en rigtig god kamp.

Målscorere for SønderjyskE: Noah Gaudin 12, Kristian Stranden, Alec Smit og Tobias Møller hver 4, Nikolaj Svalastog og Victor Nevers hver 3, Sveinn Jóhannsson og  Oliver Eggert hver 1

Redninger: Kasper Larsen 12/35 (34,29%)

Lørdag D. 24. Februar 14:00