én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Flot sejr og oprejsning i Silkeborg

Annonce

Det skal ikke være nogen hemmelighed at denne skribent har haft lidt svært ved at navigere i reglerne omkring pointlighed i slutspillet, men kan nu slå fast at 1. og 2. pladsen i puljen bliver besat af GOG og BSH.

I udekampen mod BSH skulle vi forsøge at viske pletten fra den seneste kamp Silkeborg væk og det begyndte da også ganske forrygende.

Der skulle ikke spilles mange sekunder før Marcus Dahlin bragede første mål ind for de lyseblå. På trods af nogle store afbrændere undervejs formåede vi at holde fast i føringen der blev udbygget undervejs i de første 30 minutter. En af grundende var en forrygende Josip Cavar der midt i halvlegen kunne noteres for en redningsprocent på 58, men han blev også hjulpet godt på vej af et fantastisk forsvar der fik taget brodden af de fysisk store BSH spillere.

BSH forsøgte med 7 mod 6 spil, men også det blev løst og efter en rigtig flot indsats kunne vi gå til pause med en føring på 12-16.

Vi startede 2. halvleg i undertal, uden det dog havde konsekvenser for stillingen. Efterfølgende scorede hjemmeholdet imidlertid 3 gange uden vi kunne svare igen. Dermed svandt forspringet hurtigt ind og de første 10 minutter lavede vi lidt for mange fejl og det var medvirkende til at vi lukkede .hjemmeholdet ind i kampen.

Vi fik dog fat igen og med god fight formåede vi at holde fast i en føring helt ind til det 55. minut hvor BSH fik udlignet til 26-26. I den sidste del af opgøret holdt spillere og trænere heldigvis hovedet koldt og på en god slutspurt blev den første sejr i Silkeborg siden 2012 en realitet.

Slutcifrene lød på 27-29.

Med sejren har vi nu vundet to kampe i slutspillet og står noteret for 4 point inden den sidste kamp som spilles søndag d. 16. maj kl. 16.00 i Broager Sparekasse Skansen hvor KIF kommer  på besøg.

Målscorere for SønderjyskE: Oliver Eggert, Noah Gaudin og Tobias Møller hver 5, Marcus Dahlin og Frederik LAdefoged hver 4, Alec Smit 3, Thomas Mogensen, Sveinn Jóhannsson og Kristian Stranden hver 1.

Redninger: Josip Cavar 16/42,  38,10%

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Venskabskamp
  Søndag D. 30. Januar 13:00
  ACH
  AC Horsens
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Venskabskamp
  Lørdag D. 15. Januar
  KIF
  Kolding IF
  0
  :
  2
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke