Flot fight rakte ikke helt

Santander Cuppens 1/8 finale blev endestationen da vi efter en flot fight måtte se gæsterne fra Skjern løbe med sejren efter slutcifrene 26-28.

1260 tilskuere var mødt op i Broager Sparekasse Skansen til sæsonens første vigtige kamp og de så et godt indstillet SønderjyskE mandskab der indledte med at bringe sig foran med 4-2. Efter ca. 10 minutter viste Skjern hvorfor de er et godt mandskab. De var en lille smule mere kyniske og udnytte den mindste fejl til scoring. Vi spillede dog disciplineret og selvom vi midt i halvlegen var i undertal var vi kun bagefter med et par stykker 7-9. Vi havde flere chancer for at komme på 8-9, men i stedet blev det til 7-10 efter 15 minutter.

Vi fortsatte dog ufortrødent og Nicolaj Svalastog  reducerede til 12-15 på et flot langskud. I halvlegens slutsekunder fik Noah Gaudin en lidt mystisk udvisning af de to dommere, der for øvrigt dømte en flot kamp, efter at han var blevet ramt i hovedet af en Skjern spiller.

Derfor måtte vi starte de sidste 30 minutter i undertal og stilling på tavlen viste 13-17.

Vi fik en rigtig  god start på halvlegen og efter 9 minutter kunne Tobias Møller score på straffe til 18-19 og da Skjern gik i 7 mod 6 kunne Noah efter en bolderobring score i tomt mål til 20-21. Kort efter måtte den tilbagevendte Nicolai Vinther tage imod en 2 minutters udvisning efter at have kantet en Skjern fløj. Det blev et dyrt undertal, da stillingen ændrede sig fra 20-21 til 20-24 efter minutter.

Efter en scoringspause på var det igen Noah der fik gang i netmasker med en ny scoring i tomt mål og vi fornemmede at det ikke var umuligt at komme tilbage, Vi gik fra 23-27 til 26-27 da Noah scorede sit 7. mål et minut før tid. Desværre udnyttede gæsterne at vi gik højt i banen og kunne afgøre kampen 20 sekunder før slutfløjtet med en scoring til 26-28.

Nicolaj Svalastog var naturligvis skuffet lige efter kampen.

– Selvfølgelig fylder skuffelsen, men jeg synes samtidig vi spiller den bedste kamp i lang tid i sær angrebsmæssigt. Vi må dog også anerkende at Skjern er et rigtig godt hold der straffer os hårdt i 1. halvleg når vi ikke får scoret på Christoffer bonde.

– Frem mod de kommende kampe står jeg med en rigtig god fornemmelse efter kampen. Vi fighter godt, giver aldrig op og formår at presse Skjern mandskabet. Havde vi været bare lidt bedre til at score på vores chancer kunne vi nemt have stået med et andet resultat.

SønderjyskE-Skjern 26-28 (13-17)

Målscorere for SønderjyskE: Noah Gaudin 7, Andreas Lang 5, August Wiger og Tobias Møller hver 3, Jacob Bagersted og Morten Bjørnshauge hver 2, Nicolaj Svalastog, Sebastian Augustinussen, Kristian Stranden og Alec Smit hver 1.

Målscorere for Skjern: Lasse Mikkelsen 7, Senjamin Buric 5, René Rasmussen og Eivind Tangen hver 4, Simen Pettersen 3, Lasse Uth 2, Oliver Norlyk , Emil Bergholt og Jakob Rasmussen hver 1.

Fredag D. 26. April 19:00