én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Fin kamp mod et godt HSV hold

Annonce

Mandag eftermiddag var håndboldherrerne på besøg i Hamborg til et træningsopgør mod HSV, der efter oprykningen til Bundesligaen har oprustet på på flere pladser.

Selvom det endte med et nederlag på 34-31 efter 14-13 ved pausen var der noget mere tilfredshed at spore hos assistenttræner Rasmus Vandbæk end det var tilfældet efter kampen mod Kristianstad.

– Vi spiller en langt bedre kamp end mod Kristianstad og vi er godt tilfredse med indsatsen her i Hamborg. Offensivt fungerer tingene meget og 31 mål mod et rigtig stærkt HSV hold er absolut godkendt. Dog må vi erkende at der stadig bliver lavet lidt for mange individuelle fejl og mod et hold som HSV går det ikke, alle fejl bliver omgående straffet.

– Når der bliver scoret 34 mål skal vi lige hjem og se kampen igen inden vi vurderer den defensive indsats, men kampen bliver afviklet i et enormt højt tempo med mange afslutninger. Min vurdering er derfor også at vi egentlig gør der godt i defensiven også og alt i alt er vi godt tilfredse.

– I forhold til de spørgsmål som Jan og jeg havde inden kampen føler jeg at vi fik rigtig mange gode svar på hvad vi skal arbejde videre på og der er detaljer vi stadig skal arbejde videre med.

– Det kan vi gøre i løbet af de næste dage inden den sidste styrkeprøve inden sæsonstart nå vi på fredag spiller mod GOG i Torsted.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Venskabskamp
  Søndag D. 30. Januar 13:00
  ACH
  AC Horsens
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Venskabskamp
  Lørdag D. 15. Januar
  KIF
  Kolding IF
  0
  :
  2
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke