Festen udeblev

Broager Sparekasse Skansen sitrede af spænding inden opgøret mod Skanderborg Aarhus, hvor vi med en sejr i grundspillets sidste kamp kunne spille os i slutspillet.

På banen startede vi også på fornemvis og og via konsekvent spil i begge ender af banen var vi foran med 4-1 efter 6 minutter. Boldene blev banket i kassen, Kasper Larsen havde gode betingelser i målet og godt bakket op af en propfyldt hal så det godt ud.

Desværre kunne vi ikke holde kvaliteten mod et godt Skanderborg Aarhus hold der formåede at straffe vores fejl. Vi holdt dog fat i føringen selvom det kun var med en enkelt scoring helt frem til det 22. minut hvor måtte se gæsterne komme foran på et par kontramål og i det 23. minut trykkede Rasmus Vandbæk på time-out knappen. August Wiger bragte os igen tilbage i opgøret ved 11-12, det var dog ikke nok da gæsterne igen trak fra til 11-14.

Pause stillingen lød på 14-16.

Vi skulle kun bruge 55 sekunder til at udligne til 16-16 og kort efter til 17-17, men derfra var spændingen taget helt ud af kampen og må konstatere at Skanderborg Aarhus var skarpere på dagen. Vi fik sværere og sværere ved at passere Skanderborg Aarhus keeperen hvorimod de fik lettere og lettere ved at finde netmaskerne.

Vi fik et lille håb da vi gik fra 19-25 til 23-25 men igen udnyttede gæsterne vores fejl og det hele endte med et nederlag på 28-35

Sportsmanager Thomas Mogensen var da også skuffet efter kampen

– Jeg havde lovet mig selv at uanset udfaldet af dagens kamp ville jeg fokusere på den fremgang vi har vist gennem de seneste måneder, men kan konstatere at lige nu er det skuffelsen der fylder mest. Det jeg er mest skuffet over er nok at vi ikke får skabt spænding i opgøret mod et rigtig godt Skanderborg Aarhus hold og at kampen punkterer på et tidligt tidspunkt.

– Vi havde en drøm om at vinde og komme med i slutspillet, men er i stedet nu en del af hundeslagsmålet i bunden og kvalspillet. Derfor venter der nu en stor mental opgave frem mod kvalkampene hvor vi skal fortsætte det arbejde og den fremgang vi har haft.

SønderjyskE – Skanderborg Aarhus Håndbold 28-35 (14-16)

SønderjyskE : Andreas Lang 7, Tobias Møller 7, Noah Gaudin 5, August Wiger 4, Jacob Bagersted 2, Sebastian Augustinussen 2, Morten Bjørnshauge 1.

Redninger: Kasper Larsen 12/41

Skanderborg Aarhus Håndbold : Morten Jensen 7, Thomas Arnoldsen 6, Hakun West 5, Jonathan Mollerup 5, Morten Balling 4, Anton Bramming 3, Thor Christensen 2, Lars Mousing 1, Frederik Arnoldsen 1, Lukas Jensen Holm 1.

Lørdag D. 6. April 14:00