Fantastisk afslutning på slutspillet

SønderjyskE tog søndag eftermiddag imod KIF Kolding i slutspillets sidste kamp og det blev en kamp vi dominerede ffra start til slut
SønderjyskE måtte, udover Nikolaj Vinther og Jon Andersen, også se bort fra Oliver Eggert der brækkede hånden i den seneste kamp mod BSH.
Kampen blev åbnet på rigtig god facon da Marcus Dahlin åbner scoringen efter 39 sekunder efter godt langskud.
KIF udligner til 2-2 på kampens første straffekast i det 3. minut og i det efterfølgende KIF angreb stjæler Tobias Møller bolden med en SønderjyskE kontrascoring til følge.
Det bliver en rigtig god indledning af de lyseblå hvor Kristian Stranden scorer 3 af de første 5 SønderjyskE mål og med stillingen 8-5 efter godt 11 minutter trykker KIF træner Andreas Toudahl på time-out knappen.
13 minutter skal der spilles inden KIF spiller deres stærkeste kort med 7 mod 6 spillet og reducerer til 10-7 samtidig med at de går langt frem i et offensivt forsvar. Det løses dog rigtig fint af et godt indstillet SønderjyskE hold der midt i halvlegen fører med 4 mål, 12-8.
I det 19. minut skiftes der keeper i SønderjyskEs mål hvor 100 kamps jubilar Kristian Pedersen erstatter Josip Cavar. Han når dog ikke at få indflydelse på de efterfølgende KIF angreb der bliver smidt ud over sidelinjen og med en føring til os på 15-19 i det 20. minut trykker KIF igen på time-out knappen, den får dog heller ingen effekt, i stedet scorer Malthe Damgaard til 16-9 i tomt mål.
I det 23. minut KIF tilbage i 6 mod 6 uden at det sætter grus i SønderjyskE maskinen. Vi øger føringen til 19-10 med 3 minutter tilbage af halvlegen og da vi efterfølgende spiller 2-2 i et undertal ser det fornuftigt ud med en pausestilling på 21-13.
De første 30 minutter er præget af et godt indstillet SønderjyskE hold der løser KIFs forskellige opstillinger i begge ender af banen med god gejst, fight og tænding i aktionerne.
KIF indleder med halvlegen to første scoringer inden Noah Gaudin med et brag bringer de lyseblå på tavlen og med et mål af Kristian Pedersen i tomt mål er forspringet igen på 8 mål.
Et overtal i det 7. minut udnyttes til at gå fra 25-16 til 27-16 og da KIF efterfølgende bliver ramt af en ny udvisning der atter udnyttes fornemt til komme i front med 12 mål må KIF bænken udnytte deres sidste time-out efter 12 minutter ved 30-18.
Med 10 minutter tilbage scorer Noah sit 9 mål, dette i tomt mål og dermed holder vi fast i de 12 mål i en periode hvor der bliver byttet mål mellem de to hold. Der bliver gjort god plads til de unge i kampens afslutning hvor både Malthe Damgaard og Oliver Sigurd Nielsen får pænt med spilletid.
Slutcifrene bliver på 39-29 efter en kamp hvor vi dominerede begivenhederne fra start til slut og fik sluttet en fornem sæson af på allerbedste vis, og sejren i dag var fuldt fortjent.
Målscorere for SønderjyskE: Noah Gaudin 9, Alec Smit 6, Sveinn Johannsson Kristian Stranden og Marcus Dahlin hver 4, Kristian Pedersen og Frederik Ladefoged hver 3, Tobias Møller og Mikkel Hansen hver 2, Thomas Mogensen og Malthe Damgaard hver 1.