én landsdel
ét sammenhold

Annonce

En legende takker af: Deltag i hyldesten

Annonce
Til hjemmekampen onsdag den 4. maj mod KIF Kolding spiller Thomas Mogensen sin afskedskamp. Det skal fejres med format i Broager Sparekasse Skansen, hvor kampen starter kl. 18.30. Efter kampen er der masser af aktiviteter.
 
Der bliver med sikkerhed knebet en tåre eller to, når håndboldskoene bliver snøret en sidste gang for Thomas Mogensen, der har haft en fantastisk flot karriere. Heldigvis fortsætter han i SønderjyskE, og der venter også en pokalkamp på udebane den 19. maj, inden det er helt slut inde på banen. Vi vil dog gerne hylde ham hjemme i Broager Sparekasse Skansen. Mød op og bak om de lyseblå og vær med til at give Thomas Mogensen den afsked, som han fortjener. Vi skal på dagen også tage afsked med en række andre spillere, som spiller deres sidste hjemmekamp i lyseblåt.
 
Thomas Mogensen vil til kampen spille i to trøjer (han skifter i pausen), og de to trøjer kan vindes i ”Shirt-Of-Your-Back”-konkurrencen. Du kan altså få fingrene i et stykke unik håndboldhistorie. Efter kampen kårer vi også Årets Spiller i samarbejde med Seadane Travel, og der er skam også trøjeauktion på de originale spillertrøjer.
 
Der er altså mange gode grunde til at komme til kampen i Broager Sparekasse Skansen. Der er kampstart mod KIF Kolding den 4. maj kl. 18.30. Allerede søndag den 1. maj kl. 16.00 møder vi hjemme Lemvig-Thyborøn.
 
Køb billetter her:


Tak til TV 2 for lån af videomateriale

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke