én landsdel
ét sammenhold

Annonce

EM pausen er slut, Fredericia tager imod.

Annonce

Efter en lang kamppause skal HTH Herreligaen kastes i gang igen og vi starter en travl februar med en særdeles svær opgave, når Fredericia tager imod tirsdag aften.

EM pausen er blevet brugt til at få gang i truppen igen og cheftræner Klavs Bruun Jørgensen fortæller at alle er godt i gang og han føler at holdet står et godt sted.

– Jeg synes vi har brugt tiden godt og fået en del af de småskadede spillere klar igen og så har jeg mere tid til at få sat mit præg på holdet. Jeg synes vi har spillet nogle gode træningskampe op til den nye start.

– Vi skal spille mod et Fredericia hold der har præsteret rigtig fint i denne sæson og vi har den dybeste respekt for tirsdagens modstander.

– Nogle af nøglepunkterne i kampen bliver at vi kan løse deres offensive forsvar, hvor de tit starter i noget der ligner 6-0, men meget hurtigt går frem i en mere offensivt 3-3 defensiv. Det bliver derfor vigtigt at vi får tempo og et godt flow i vores angrebsspil så vi kan komme på kant og ikke bliver fanget i deres fælder. Når man spiller mod sådan et forsvar bliver der naturligt en masse duelspil og her skal vi være skarpe.

– I den anden ende af banen skal vi have styr på deres to stærke playmakere, Nørager og Stoklund der bliver flankeret af stærke backs og effektive fløje.

– I forhold til vores eget forsvarsspil har vi ændret lidt på et par parametre og håber det kan være med til at drille dem lidt.

Et lille kuriosum til kampen er at Kenneth Bach Hansen igen er at finde i førstehold truppen hvor han skal fungere som back-up for Alec Smit på fløjen.

Fredericia HK-SønderjyskE spilles tirsdag d. 1. februar kl. 18.30 i thansen ARENA Fredericia.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 14. Januar 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 14. November
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  1
  Vejle Boldklub
  VB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke