én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Eggert tager på nyt udlandseventyr

Annonce

Bagspilleren Oliver Eggert skifter efter denne sæson barndomsklubben SønderjyskE Herrehåndbold ud med en klub i udlandet.

Udlandet trækker igen i Oliver Eggert. Sønderjyden kom for et år siden hjem til SønderjyskE efter et ophold i den franske klub Istres. Nu drager han sammen med familien uden for landets grænser igen. Sportsmanager Thomas Mogensen vil gerne give Eggert de allerbedste ord med på vejen.

– Det var fedt at få Oliver tilbage efter et ophold i Frankrig. Han har et stort SønderjyskE-hjerte og har gjort det godt i klubben. Vi ønsker ham alt mulig held og lykke med den nye opgave til sommer, siger Thomas Mogensen.

Det er et kommende farvel, men måske også et på gensyn med den 28-årige sønderjyde, som tilbage i 2013 fik debut i den lyseblå trøje.

– Jeg var mega glad for, at jeg midt i sæsonen kunne komme tilbage til SønderjyskE, som er og bliver min klub. Jeg har nydt at være tilbage og fået masser af tillid af trænerteamet. Nu har jeg fået muligheden for at komme til udlandet igen, og det er måske sidste chance, inden børnene bliver for store. Vi som familie glæder os til at komme afsted. Uden at røbe for meget, så bliver det nok lidt lettere denne gang, hvor vi kan forstå sproget, udtaler Oliver Eggert.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke