Dramatisk pointdeling

Det blev ligeså intenst og nervepirrende spændende som forventet, da vi torsdag aften mødte TTH i en kamp om at komme fri af nedrykningsspøgelset.

Det lykkedes ikke for nogen af holdene for med pointdelingen efter det uafgjorte resultat på 27-27 er risikoen for direkte nedrykning stadig tilstede.

Allerede fra start blev der klart hvor vigtig kampen var for begge mandskaber, der blev tacklet igennem og faldt prompte. Vi havde, ligesom TTH, svært ved at komme til scoringer fra starten og man skulle helt hen til det 7 minut for at finde kampens tredje mål. Holdene fulgtes ad gennem de første 30 minutter og den største føring lød på 2 mål, da vi kom foran med 7-9 efter 18 minutter. Til pausen viste tavlen 14-14 og der var lagt op til en intens 2. halvleg.

Efter en lige indledning på de sidste 30 minutter trak hjemmeholdet lidt fra med et par 3 målsføringer  og midt i halvlegen var vi bagud med 22-19. Vi fik dog fat igen og 3 minutter senere var det igen helt lige ved 22-22. I kampens afslutning bølgede det frem og tilbage med skiftende føringer, men da vi med 3 minutter igen havde en føring på 25-27 så det lidt lysere ud. TTH fik dog udlignet 30 sekunder før tid og da vi efter en time-out ikke fik en afslutning sat op endte det hele med en pointdeling med 27-27.

I det sidste angreb fik vi tilkendt et tremeter kast, men hjemmeholdets forsvar formåede uden konsekvens at stå så tæt på vores spillere at det blev umuligt at sætte en afslutning op. Ved VM i Egypten udløste en næste lignende situation et rødt kort og et straffekast.

Vi må derfor nøjes med et enkelt point som til gengæld kan vise sig at være guld værd i kampen om at undgå nedrykning.

TTH Holstebro – SønderjyskE 27-27 (14-14)

Målscorere for SønderjyskE : Noah Gaudin 6, Frederik Ladefoged 5, Andreas Lang 4, Tobias Møller 4, Alec Smit 3, Kristian Stranden 2,  Morten Bjørnshauge 1, August Wiger 1, Marcus Dahlin 1.

Redninger: Kasper Larsen 11/34

Målscorere for TTH Holstebro : Rasmus Kier 6, Magnus Bramming 6, Allan Damgaard 4, Nikolaj Markussen 3, Emil Jensen 2, Christoffer Cichosz 2, Mathias Porsholdt 2, Jesper Munk 1, Jonas Nielsen 1.