én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Divisionens målkonge skifter til SønderjyskE

Annonce

Den ubestridte topscorer i 1. Division, Nicolaj Jørgensen fra Team Sydhavsøerne, skifter efter denne sæson til SønderjyskE Herrehåndbold, hvor han har indgået en to-årig kontrakt.

Nicolaj Jørgensen blev sidste sæson kåret til Årets Spiller i 1. Division efter 225 mål i 25 kampe. Et vildt snit på ni mål per kamp, og denne sæson har han fortsat takterne. Han er suveræn topscorer i divisionen med 130 mål i de hidtil 14 kampe. Næste sæson går han på måljagt i den lyseblå trøje i HTH Ligaen.

– Jeg har haft et brændende ønske om at spille ligahåndbold og ser skiftet til SønderjyskE som et godt skridt i min karriere. Jeg har hørt meget godt om klubben og setuppet, som virker lovende. Nu glæder jeg mig til at komme til Sønderborg og trække i SønderjyskE-trøjen, siger Nicolaj Jørgensen.

Den 22-årige thybo fik som teenager debut i ligaen for Mors-Thy Håndbold, og inden skiftet til Team Sydhavsøerne spillede han en enkelt sæson i KIF Kolding.

– Jeg er en hurtig spiller, som gør mig i duel- og mellemdistance-spillet. Jeg har spillet både playmaker og venstre back, forklarer Nicolaj Jørgensen.

Sportsmanager Thomas Mogensen har svært ved at skjule glæden over den dugfriske kontrakt.

– Nicolaj er en ambitiøs og målrettet spiller udstyret med hurtige fødder og et godt håndboldhoved. Jeg kan godt lide, at han valgte at spille to sæsoner i 1. Division med masser af ansvar for at udvikle sig bedst muligt. Han har et stort potentiale, og jeg har en tro på, at han hos os kan tage det næste skridt, og at vi sammen kan løfte os, siger Thomas Mogensen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke