Det var ikke kønt, men det var nok

Med blot et point i hjemmekampen mod Nordsjælland Håndbold, kunne vi sikre os en ny sæson i den bedste række. Det holdt hårdt, men vi kunne til sidst juble over en smal sejr på 26-25.

Julius STEN lød det gang på gang fra de godt 1600 tilskuere i Sydjysk Sparekasse SKANSEN. Keeperen havde virkelig fundet de store redninger frem og stod langt hen i de første 30 minutter med en redningsprocent på over 70. Han havde god hjælp af et godt, bevægeligt og kompakt forsvar der gjorde livet svær for udeholdets spillere og da gæsterne udlignede til 1-1 efter 5 minutter sad man med en fornemmelse af at vi allerede her skulle have været i front med en 5-6 mål.

Desværre var beslutningerne i angrebet ikke helt skarpe og derfor kunne vi ikke bringe os afgørende foran. Vi fik dog en føring på 6 mål efter 23 minutter, 11-5, men fik ikke lukket kampen i den sidste del af halvlegen selvom vi havde flere muligheder. I stedet kunne vi se tavlen vise en smal føring på 13-10 ved pausen, på trods af at have kontrolleret kampen indtil.

I slutningen af første halvleg forsøgte begge hold sig med 7 mod 6 spillet, men var fra starten af de sidste 30 minutter tilbage i 6 mod 6. 10 minutter inde i halvlegen scorede Årets Spiller Nicolaj Jørgensen et fantastisk mål med et langt svæv og bolden smadret op i kort hjørne til stillingen 16-12. Derfra gik angrebsspillet i stå og vi kunne i stedet se NSH udligne til 16-16 efter 44 minutter.

Andrea Lang endte måltørken til en scoring til 17-16 i det 15. minut og derfra blev den sidste del af kampe en lang kamp hvor holdene bare byttede mål. I det sidste angreb havde gæsterne mulighed for at udligne, men vi red stormen af og kunne til sidste sætte to dejlige point på kontoen med sejren på 26-25 og dermed også en ny sæson i Herre Håndbold Ligaen.