én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Det lunede

Annonce

At den flotte præstation mod GOG ikke var et tilfælde viste de lyseblå spillere og trænere i udekampen mod Mors-Thy Håndbold i lørdagen opgør, hvor det blev til en flot sejr på 28-33 efter 14-14 ved pausen.

Det udtryk og den vilje der blev vist i kampen mod GOG blev taget med og vi viste flot spil og god moral fra start og i alle 60 minutter af kampen.

Vi kom ret hurtigt foran med et par mål og selvom hjemmeholdet fik fat af et par omgange blev føringen udbygget 3 mål i løbet af de første 25 minutter, 11-14.  Desværre fik vi lavet lidt for mange fejl og blev også ramt en udvisning i slutfasen. Det gjorde at vi gik til pause med en helt lige stilling på 14-14.

I de sidste 30 minutter startede vi ligeså stærkt som i 1. halvleg og denne gang gav vi ikke slip igen. Tværtimod blev føringen på sikker vis udbygget til hele 8 mål 19-27, efter 46 minutter og selvom hjemmeholdet fik lov til pynte lidt på resultatet var sejren og de 2 point aldrig i fare.

Assistenttræner Rasmus Vandbæk var da også en glad og tilfreds mand efter kampen.

– Vi er selvfølgelig utroligt glade for sejren, men vi er mindst ligeså glade for at det vi havde snakket om inden kampen også lykkedes. Vi var meget fokuserede på at fortsætte den gode præstation og det fine udtryk vi viste i hjemmekampen mod GOG og det gjorde spillerne til fulde. Selvom vi går til pause med uafgjort, spiller vi faktisk rigtig godt, og kun egne fejl og en udvisning lukker Mors-Thy.

– I 2 halvleg fortsætter vi bare med at kværne løs og vi får vist rigtig fint angrebsspil. Specielt vil jeg rose August Wiger for en super indsats hvor han får vist at han ikke kun har blik for medspillerne, men også selv tør gå på mål og omsætter chancerne til scoringer. Det var vigtigt i dag da vi måtte undvære Noah Gaudin, så alt i alt en god indsats der resulterer i en fortjent sejr.

Mors-Thy Håndbold-SønderjyskE 28-33 (14-14)

Målscorere for SønderjyskE: Tobias Møller 7, Andreas Lang og Kristian Stranden hver 6, August Wiger 5, Sveinn Jóhannsson 4, Alec Smit 2, Oliver Eggert, Frederik Ladefoged og Marcus Dahlin hver 1.

Redninger: Kasper Larsen 12/39 (30,77 %), Malthe Kronborg 1/2 (50%)

Målscorere for Mors-Thy Håndbold: Bjarke Christensen 8, Lasse Pedersen 5, Erik Toft og Tim Sørensen hver 4, Emil Hansson 3, Sander Øverjordet og Andreas Nielsen hver 2,

Redninger: Rasmus Henriksen 4/25 (16%), Rasmus Bech 2/13 (15,38%)

Udvisninger: SønderjyskE 5, Mors-Thy 3

Straffekast: SønderjyskE 5, Mors-Thy 6

Tilskuere: 957

Dommere: Jacob Jæger Pagh og Kalle Thygesen.

 

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Fredag D. 8. Juli 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Lørdag D. 21. Maj
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  2
  Viborg FF
  VFF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke