én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Dèt gør ondt.

Annonce

På en eftermiddag hvor publikum i Broager Sparekasse Skansen og de lyseblå spillere understøttede hinanden så begge parter fandt de ekstra procenter der skal til for at skabe en fantastisk håndboldkamp, måtte vi i de sidste sekunder se gæsterne tage sejren.

Det startede rigtig godt, der blev præsenteret en ny hovedsponsor, SIB Byggeri A/S, og Veteranflaget blev båret ind til stående applaus lige inden kampstart og så var der ellers lagt op til fest.

Vi spillede med et helt andet udtryk end i den seneste kamp og det var tydeligt at gejst, vilje og fight var i højsædet fra start. Det var to gode forsvar der tog fra og derfor blev heller ikke det store målorgie og så var Rasmus Bech i målet stærkt medvirkende til at gæsterne havde svært ved at score, han slutte de første 30 minutter med en redningsprocent på 60. Han blev også godt hjulpet af en defensiv der leverede på allerøverste hylde.

I den anden ende fungerede spillet også på et højt niveau og havde det ikke været for en række undertals perioder der blev tabt med et par mål kunne halvlegsføringen have været større end de 12-8 der stod på tavlen.

De sidste 30 minutter  blev indledt som 1. halvleg sluttede. Der blev tacklet igennem i forsvaret og vi fik udbygget føringen til 18-13, desværre blev Morten Bjørnshauge ramt af et rødt kort og igen blev det dyrt og det virkede som om momentum skiftede en smule. Gæsterne kom tættere og tættere på og fik udlignet til 19-19. Det tætte parløb fortsatte til det 56. minut hvor vi fik etableret en føring på 23-20. Vi lod os stresse lidt af deres 5-1 forsvar og angrebsspillet blev lidt usikkert i de sidste minutter.

Det udnyttede BSH ganske kynisk til først at få udlignet til 23-23 og da vi brændte et skud 30 sekunder før tid kunne gæsterne lidt heldigt score et afgørende mål til 23-24 2 sekunder før slut. Et skud blev blokeret men returen røg tilbage i en BSH hånd og i mål.

Selvom det blev til et nederlag er der bestemt meget der kan tages med videre når skuffelsen har lagt sig. Kan vi spille alle kampe med den intensitet der blev vist i søndagens kamp ser det godt ud for de fremtidige opgør.

Kampens spiller blev naturligvis Rasmus Bech efter en fremragende kamp

SønderjyskE – Bjerringbro/Silkeborg 23-24 (12-8)

SønderjyskE : Noah Gaudin 7, Andreas Lang 4, Kristian Stranden 4, Alec Smit 2, Kasper Kisum 1, Jacob Bagersted 1, Morten Bjørnshauge 1, August Wiger 1, Sebastian Augustinussen 1, Tobias Møller 1.

Redninger: Rasmus Bech 19/43 (44,19%)

Bjerringbro/Silkeborg :  Mads Andersen 6, August Friden 5, Aksel Horgen 4, Alexander Lynggaard 3, Ludvig Hallbäck 3,Nikolaj Øris Nielsen 2, Thomas Solstad 1.

Redninger: Johan Sjöstrand 16/39 (41%)

Udvisninger: SønderjyskE 3, 1 diskvalifikation, BSH 3.

 

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke