Det blev ved, lige ved og næsten

Den vanskelige udekamp var lige ved at resultere i point, men desværre måtte vi se hjemmeholdet fra BSH tage begge point efter slutresultatet 26-25

Vi startede rigtig godt med effektivitet i begge ender af banen og efter 9 minutter havde vi holdt BSH på 2 scoringer og havde selv nettet 4 gange. De næste 5 minutter var desværre ikke helt så gode og det udnyttede hjemmeholdet kynisk til at bringe sig på 7-4. Vi formåede at komme tilbage på måltavlen, men var ikke helt dygtige nok til at udnytte vores chancer og efter 21 minutter var vi bagefter med 11-6.

Cheftræner Rasmus Vandbæk trykke på time-out knappen for at få styr på tropperne og det lykkedes heldigvis. Vi fik bedre fat og kunne gå til pause blot bagud med 2 med 14-12 på måltavlen.

De sidste 30 minutter blev et tæt opløb hvor vi fulgte hjemmeholdet tæt og var flere gange på uafgjort, men kunne ikke få det allersidste med og bringe os i front. I kampens slutning havde vi et flere muligheder men desværre uden held.

Undervejs i opgøret brændte vi 3 straffekast og det var der ikke råd til denne eftermiddag.

Assistenttræner Lasse Folkmann havde følgende kommentarer efter kampen

– Det var en meget tæt kamp. Vi starter rigtig god, men fra minut 10 til 20 er vi ikke helt skarpe nok når vi har bolden.

– Resten af kampen spiller vi rigtig godt og kommer også til mange store chancer. Vi har generelt svært ved at score på hjemmeholdets keeper, Mikkel Løvkvist som står en fremragende kamp. Han napper blandt andet 3 af 4 straffekast.

– Defensivt står vi fremragende og Kasper Larsen på kassen spiller en solid kamp.

– Så alt i alt er præstationen godkendt, men vi er voldsomt trætte af at vi ikke fik point med hjem i dag.

Bjerringbro/Silkeborg – SønderjyskE 26-25 (14-12)