én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Det blev ikke den kamp vi havde ønsket.

Annonce

Onsdag aften var vi på besøg i Skjern Bank Arena og det blev langt fra en god oplevelse, dog kan vi tage noget godt med fra de sidste 30 minutter.

Vi lagde egentlig godt fra land og spillede fornuftigt i de første angreb. Vi scorede såmænd også kampens første mål, men derfra var det så som så med træfsikkerheden. Efter 7 minutter viste tavlen 5-1 og vi skulle hen til det 9. minut før vi scorede for anden gang.

Skjern fortsatte med at score mens vi brændte den ene chance efter den anden og første i det 23. minut fik vi bolden smidt forbi Christoffer Bonde for 3. gang til 11-3. I halvlegens sidste minutter blev vi lidt mere effektive, men var bagud med 13-5 ved pausen.

I de sidste 30 minutter blev spillet væsentlig bedre og vi indledte en kamp for at komme tilbage i kampen og ikke mindst redde noget af æren. Det lykkedes til dels og ved 19-16 havde vi virkelig momentum, men et par hurtige Skjern scoringer tog luften ud af ballonen og da vi satsede lidt til sidst endte det med et nederlag på 27-20 på grund af en horribel første halvleg.

Topscorer Tobias Møller er naturligvis skuffet over kampen

– Det hele falder tilbage på en dårlig første halvleg hvilket er en blanding af flere ting. Vi starter godt, men nogle brændte chancer på oplagte forsøg gør at der pludselig står 5-1 på tavlen i stedet for 3-3 og det låser os på en eller anden måde mentalt.

– Hvis vi skal tage noget positivt med fra kampen er det vores anden halvleg hvor vi kæmper os tilbage. Vi får også momentum ved 19-16, men Skjern dræber det fuldstændig med et par hurtige mål uden vi får svaret igen.

– Til sidst satser vi lidt og derfor taber vi med 7.

Skjern Håndbold – SønderjyskE 27-20 (13-5)

Skjern Håndbold : Lasse Mikkelsen 9, Emil Bergholt 5, Rene Rasmussen 4, Eivind Tangen 3, Jørgen Rasmussen 2, Oliver Norlyk 2, Simen Pettersen 1, Alfred Jönsson 1.

SønderjyskE : Tobias Møller 7, Andreas Lang 3, Noah Gaudin 3, Morten Bjørnshauge 2, Kasper Kisum 1, Jacob Bagersted 1, August Wiger 1, Kristian Stranden 1, Alec Smit 1.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke