Desværre ingen point i denne omgang

Man sidder lidt med fornemmelsen af at der var mere i den kamp end resultatet 24-26 der stod på tavlen da der blev fløjtet af.

Med lidt mere koldblodighed i den afgørende fase kunne vi godt have fået point med fra kampen, men et par dumme beslutninger og en stærk Christoffer Bonde i Skjern målet afgjorde kampen til Skjerns fordel.

Kampen var lige hele vejen gennem de 60 minutter, men ofte var gæsterne i front med en scoring eller to.

Vi missede det første forsøg i kampen og Noahs scoring til 1-1 efter 2 minutter var vel kun over stregen på dommerens gode vilje, men derfra var der langt mere bid i angrebsspillet end vi har vist i andre kampe. Efter 10 minutter var stillingen 5-5. Midt i halvlegen blev kom Kristian Stranden på banen og han startede fornemt med at kanonere to bolde i nettet til vores 7. og 8. scoring.

Skjern gik over til at spille 7 mod 6 og havde held til at udfordre os og da vi samtidig brændte for meget kunne Skjern bringe sig foran med to i halvlegens slutning. Morten Bjørnshauge fik dog reduceret i sidste sekund, da et nyt brag fra Kristian Stranden ramte overliggeren og røg retur i den store stregspillers hænder.

Pause stillingen lød på 14-15.

Vi fik hurtigt udlignet i anden halvlegs begyndelse, men kunne ikke bringe os i front. Vi skulle helt hen til midten af 2. halvleg før Skjern fik deres første udvisning, hvor vi allerede havde modtaget 4. Til gengæld blev det til 2×2 minutter, da Senjamin Buric fik brokket sig for meget til dommerne. Desværre formåede vi ikke at drage fordel af 4 minutter i overtal, i stedet fik gæsterne øget til 20-23 med 11 minutter igen.

Vi fik os dog kæmpet tilbage og havde med lidt mere coolness udnyttet vores fantastiske forsvarsspil til at få scoret i den anden ende. Vi fik kontakt ved 24-24 og havde også muligheden for at bringe os i front, men brændte desværre. I stedet fik gæsterne scoret og da vi også brændte på Christoffer Bonde i det næste angreb, kunne Skjern lukke og slukke med en scoring til 24-26 med under et minut tilbage på uret.

Vi spillede langt hen ad vejen en rigtig flot kamp, hvor især forsvaret var på et særdeles højt niveau i de sidste 30 minutter, men manglede som så ofte i denne sæson lige det sidste for at hente point. Heldigvis er der fremgang for hver eneste kamp og at tabe til et Skjern hold i den forfatning de er i for nuværende er ingen skam, blot ærgerligt.

Vi må også konstatere at det åbenbart er svært at score på straffe i Broager Sparekasse Skansen, vi scorede på 2 af 5 mens gæsterne scorede på 1 af 4.

SønderjyskE – Skjern Håndbold 24-26 (14-15)

Målscorere for SønderjyskE : Andreas Lang 6, Kristian Stranden 5, Noah Gaudin 4,  Alec Smit 2, Tobias Møller 2, Morten Bjørnshauge 2, August Wiger 1, Nikolaj Svalastog 1, Oliver Eggert 1.

Redninger: Kasper Larsen 10/36

Målscorere for Skjern Håndbold : Lasse Mikkelsen 6, Eivind Tangen 5, Lasse Uth 5, Rene Rasmussen 3, Jesper Konradsson 3, Emil Bergholt 3, Senjamin Buric 1.

Redninger: Christoffer Bonde 17/40

Udvisninger: SønderjyskE 4, Skjern 2.