én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Dejlig sejr på Sjælland

Annonce

Fredag aften skulle vi forsøge at fortsætte den gode stime af gode håndboldkampe på en svær udebane i Nordsjælland hvor vi med en sejr kunne holde fast i muligheden for en plads i slutspillet.

Sejren kom i hus og det på overbevisende facon efter resultatet 29-36.

Vi var bagud med 6-5 midt i første halvleg, men derfra var vi i front resten af kampen og kunne gå til pause med en 2 måls føring på 12-14.

I gennem de sidste 30 minutter øgede vi stør og roligt føringen der på et tidspunkt lød på 10 mål ved 20-30 efter 51 minutter og der var aldrig tvivl om udfaldet af kampen.

Denne aften var vi helt klart det bedste hold og kan se frem mod onsdagens kæmpeopgør mod Skanderborg Aarhus hvor vi, hvis alt går vel kan sikre os en plads mellem de s8 bedste

Morten Bjørnshauge godt tilfreds

Vores brølstærke stregspiller Morten Bjørnshauge bidrog med 4 mål selv til festen og han siger efter kampen

– Vi står lige nu et sted hvor vi alle arbejder benhårdt både til træning og kamp og derfor har vi også ramt en god stime.

– Vi vinder fortjent i Nordsjælland fordi vi er gode til at omstille os på deres 7 mod 6, Vi tager et par forsvar hvor vi står i 6-0 og derefter springer vi til 5-1, hvilket gør at de ikke for alvor bliver trygge i deres angrebsspil.

– Til gengæld er vi trygge i vores defensiv hvor vi ikke skal bruge flere angreb til at finde rytmen.

– Vi tror på vores koncept og har fået mange værktøjer indarbejdet som gør at vi ved hjælp af små justeringer kan imødegå modstandernes taktiske træk.

Nordsjælland Håndbold – SønderjyskE 29-36 (12-14)

SønderjyskE : August Wiger 9, Tobias Møller 5, Noah Gaudin 4, Andreas Lang 4, Morten Bjørnshauge 4, Tobias Olsen 3, Sebastian Augustinussen 2, Jacob Bagersted 2, Oliver Nielsen 1, Nikolaj Svalastog 1, Oliver Nøddesbo Eggert 1.

Redninger: Kasper Larsen 16/41, Rasmus Bech 0/4

Nordsjælland Håndbold : Nichals Hald 7, Matias Campbell 5, Carl-Emil Haunstrup 4, Julius Mørch 4, Kristian Olsen 3, Tim Rantala 2, Gustav Bruun 1, Tobias Jørgensen 1, Magnus Kronborg 1, Jeppe Cieslak 1.

 

 

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke