én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Danmarksmestrene kommer til Broager Sparekasse Skansen

Annonce

Et sternespækket GOG mandskab er onsdagens modstander, når vi tager i mod Danmarksmestrene til kampen i 2. runde af HTH Herreligaen.

De gulblusede fynboer vandt Super Cuppen efter en sejr over Aalborg Håndbold, men måtte på hjemmebane noget overraskende se sig slået af et veloplagt Ribe Esbjerg hold i den første kamp i sæsonen. Vi må derfor forvente at gæsterne kommer med endnu mere tryk end sædvanligt for at slette indtrykket fra den kamp.

Vi måtte også rejse hjem fra Ringsted uden point efter en tæt kamp mod TMS. Et opgør der først blev afgjort 5 sekunder før tid på et straffekast. Vi tørster selvfølgelig også efter at komme på pointtavlen, men ved også godt at det bliver mere end svært, omvendt har vi før overrasket blandt andet med en sejr på hjemmebane i sidste sæson.

Kampen byder også på et gensyn med den tidligere SønderjyskE spiller, Aaron Mensing, der efter et ophold i Flensburg Handewitt nu atter er at se i den hjemlige liga.

Assistenttræner Lasse Folkmann glæder sig til kampen på hjemmebane.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at opleve Broager Sparekasse Skansen som hjemmebane hvor stemningen altid er i top. En ting er vores træningskampe hvor der har været godopbakning, noget andet er det når der er vigtige point på spil. Den oplevelse ser jeg frem til og det ved jeg også at de to nye spillere Magnus Holpert og Nicolaj Jørgensen gør. Vi har hørt at der kommer en flok fra Idrætshøjskolen og at de er i stand til at lave en fest for alle.

– Hvis vi skal have succes mod GOG kræver det at vi får en god defensiv op at stå og så bliver det vigtigt at vi er gode mellem felterne. Det er nok ikke den store overraskelse at GOG løber hurtigt i kontraerne og at vi derfor skal have gang i returløbet, men vi skal også selv turde løbe frem af banen og se om vi kan få nogle kontrachancer.

– Vi ved at det bliver svært, men har naturligvis troen på at det kan lade sig gøre og der er ingen tvivl om at alle er klar til at give sig 100% for at give tilskuerne en flot omgang håndbold og så må vi se hvor langt der rækker.

SønderjyskE-GOG spilles onsdag d. 6. september kl. 20.00 i Broager Sparekasse Skansen

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 24. September 14:00
  FCH
  FC Helsingør
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 15. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  AaB
  AAB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke