én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Dårligt angrebsspil resulterede i nederlag

Annonce

Vi skulle forsøge at få flere point på kontoen i udekampen mod Lemvig-Thyborøn, men en dårlig kamp var skyld i at vi måtte tage hjem med et nederlag.

Angrebsspillet var helt uden kvalitet og selv om det blev lidt bedre i løbet af opgøret var indsatsen under al kritik.

Vi skulle helt hen til det 18. minut før vi fik bolden smidt i kassen på et6 straffekast. Heldigvis for os var hjemmeholdet ikke ret meget skarpere og derfor var vi på det tidspunkt kun bagud med 2-1. Efter 20 minutter viste måltavlen beskedne 2-2 og det fortæller maget godt om en håndboldkamp der blev spillet på et uhørt lavt niveau. Vi formåede at holde fast i hjemmeholdet til 6-6 med 3 minutter tilbage af halvlegen, men måtte gå til pause bagud med 3c mål ved 9-6.

I anden halvleg kom der lidt mere snit over angrebsspillet, men alt for mange tekniske fejl var medvirkende til at vi aldrig for alvor kom ind i kampen. Når vi var på vej blev bolden smidt ud over sidelinjen eller skuddene blev brændt.

Derfor endte det hele med et nederlag på 23-18 og vi må konstatere at der stadig er meget at arbejde med for den nye cheftræner Rasmus Vandbæk der udtaler

– Det er noget af det dårligste jeg har været med til. Vi formår aldrig at få flow i kampen og derfor bliver det en mærkelig og rodet omgang.

– Angrebsspillet, som jo egentlig har været vores stærkeste våben, fungerede slet ikke i dag og det er jeg noget overrasket over. Vi er måske stadig ramt på selvtilliden men kan tage bevidstheden om et godt forsvarsspil med til de kommende kampe.

Lemvig-Thyborøn Håndbold – SønderjyskE 23-18 (9-6)

Lemvig-Thyborøn Håndbold : Jesper Kokholm 7, Thomas Damgaard 4, Nicolai Pugholm 3, Vihelm Poulsen 2, Christian Holm 2, Jeppe Gade 2, Jorn Smits 2, Jacob Hessellund 1.

SønderjyskE : Andreas Lang 3, Kasper Kisum 3, August Wiger 3, Jacob Bagersted 2, Kristian Stranden 2, Tobias Møller 2, Marius Ferkingstad 1, Sebastian Augustinussen 1, Rasmus Bech 1.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke