én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Claus Mogensen bliver SønderjyskE-assistent resten af sæsonen

Annonce

SønderjyskE Herrehåndbold har tilknyttet Claus Mogensen, som bliver assistent for Rasmus Glad Vandbæk sæsonen ud.

Siden Rasmus Vandbæk overtog cheftrænerposten hos SønderjyskE har han arbejdet uden en assistenttræner ved sin side. Nu får han assistance resten af sæsonen. 50-årige Claus Mogensen, der vandt DM med København Håndbold i 2018, er blevet ledig, efter han er stoppet som cheftræner i den tyrkiske mesterklub Kastamonu.

– Jeg er glad for, at vi har fået lavet en aftale med Claus resten af sæsonen. Det var en oplagt mulighed at gå efter, da han blev ledig. Vi har arbejdet sammen før, og han er en meget dygtig træner, siger Rasmus Glad Vandbæk.

Rollerne er lidt byttet om i forhold til dengang de to slog deres folder hos Horsens HK. Tilbage i årene 2008 til 2010 var en ung Rasmus Glad Vandbæk stadig spiller endnu, mens han var assistent for Claus Mogensen i den østjyske klub. Claus Mogensen har også arbejdet i Skanderborg Håndbold, SK Aarhus og norske Byåsen HE, inden han 2016-22 var cheftræner i København Håndbold.

– Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme i gang og ser frem til samarbejdet med Rasmus, udtaler Claus Mogensen.

Claus Mogensen kommer til at indgå i trænerteamet med cheftræner Rasmus Glad Vandbæk og målmandstræner Per Vandbæk. Der er lavet en kontrakt, som udløber til sommer. Til den kommende sæson tiltræder Lasse Folkmann planmæssigt som assistenttræner, når han skifter fra Fredericia HK.

– Rasmus har stået med et stort ansvar selv. Med Claus får vi nogle ekstra øjne i hverdagen. Han er meget håndboldkyndig og kommer til at være en god sparringspartner, siger sportsmanager Thomas Mogensen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke