BSH besøger Broager Sparekasse Skansen

Når BSH kommer forbi Sønderborg til søndagens kamp i HTH Herreligaen, skal vi forsøge at finde tilbage til vores topniveau i samtlige 60 minutter.

Der er ingen tvivl om at det bliver en svær kamp også selv om vi spiller op til vores bedste mod et BSH hold der har indledt sæsonen ganske fint.

Gæsterne tabte godt nok deres første kamp på udebane mod GOG med 34-32, men i hjemmekampen mod oprykkerne fra HC Midtjylland blev det til en stor sejr på 32-24 og i European League blev det ligeledes til en storsejr på 33-22 mod spanske Cuenca.

Gæsterne stiller med et fysisk stærkt mandskab der også er i stand til at komme hurtigt frem ad banen så der skal holdes fokus i samtlige minutter i begge ender af banen.

Vi spillede en fin hjemmekamp mod Lemvig hvor det blev til sejr på 33-30 for så at falde helt sammen i de første 30 minutter i udebane opgøret mod Skjern. Det overvandt vi aldrig i den kamp og måtte derfor køre hjem med et nederlag på 27-20. Skal vi tage noget positivt med fra den kamp er det at vi trods alt vi samlet os selv og rent faktisk spillede en fin anden halvleg.

Den effektivitet vi genfandt her skal tages med til søndagens kamp hvis vi skal have en chance for point.

Derudover skal vi naturligvis udnytte hjemmebane fordelen til at få tilskuerne med os  ved at komme med den gejst, vilje og fight der skal til i kampene i ligaen uanset om det er BSH eller andre modstandere vi står over for.

I sidste sæson fik vi to klare nederlag mod BSH så der er tid til revanche i kampen mod BSH der spilles søndag d. 11. september kl. 16.00 i Broager Sparekasse Skansen.