én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Auktion: Hjemmebanetrøjerne under hammeren

Annonce

Nu kan du få fingrene i hjemmebanetrøjerne fra SønderjyskE Herrehåndbold. Det er de flotte, lyseblå trøjer fra sidste sæson, 2019/20. Auktionen afvikles online på www.støtsønderjyske.dk.

Auktionerne slutter i løbet af aftenen torsdag den 8. april fra kl. 19.00 og frem til kl. 20.48 med seks minutters mellemrum mellem hver auktion. Kan du ikke sidde klar ved tasterne, så er der mulighed for at lave et “maksimumbud”, hvor systemet automatisk byder for dig indtil dit maksimum. Bliver der budt inden for de sidste tre minutter af auktionen, så forlænges auktionen med fem minutter, indtil der er en vinder. Dermed har alle de samme betingelser for at få fingre i ønsketrøjen.

Der skal inde på www.støtsønderjyske.dk oprettes en bruger (mail eller Facebook-login) for at kunne byde. Opretter du med Facebook, så husk, at mails med info sendes til den mail, som du har på din Facebook-profil. Alle bud bliver anonymiseret, så almindelige brugere kun kan se et par bogstaver på den bydende person.

Mindstebud er 500 kr., og der skal minimum bydes 100 kr. over det aktuelle bud. Betaling senest 16. april kan ske online med MobilePay 96413 (angiv trøjenummer i tekst) eller bankoverførsel Broager Sparekasse Reg.: 9797 Konto: 1174142 samt MobilePay og kontanter ved afhentning af trøjen, som også kan sendes. Virksomheder kan få tilsendt faktura. Er der spørgsmål til auktionen så kontakt venligst pj@soenderjyske.dk – er der spørgsmål til afhentning så kontakt Christina Nissen på tlf. 29 99 96 39.

Vi glæder os til at modtage jeres bud og takker på forhånd for opbakningen. Se mere på www.støtsønderjyske.dk

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Venskabskamp
  Søndag D. 30. Januar 13:00
  ACH
  AC Horsens
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Venskabskamp
  Lørdag D. 15. Januar
  KIF
  Kolding IF
  0
  :
  2
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke