én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Andreas Lang søger nye udfordringer

Annonce

Andreas Lang er i gang med sin tredje sæson hos SønderjyskE Herrehåndbold, men det bliver foreløbigt den sidste. Svenskeren søger nye udfordringer efter denne sæson.

Gennem sine år i SønderjyskE har Andreas Lang udviklet til en profil i Herreligaen, hvor det i 76 kampe er blevet til 393 mål. Han har spillet sig ind som en del af det svenske A-landshold og har derfor været en meget eftertragtet spiller af rigtig mange klubber rundt om i verden.

– Vi er i SønderjyskE kede af at miste Andreas, som også har opnået stor respekt ikke kun i truppen, men i hele byen Sønderborg. Vi er samtidig meget stolte af, vi endnu engang har været med til at udvikle en spiller både menneskeligt og håndboldfagligt, så han kan tage det næste skridt videre i hans håndboldkarriere. Vi ønsker Andreas og familien al held og lykke med de nye oplevelser, og håber at se jer alle sammen i Sønderborg igen fremtiden, udtaler sportsmanager Thomas Mogensen.

27-årige Lang ser frem til nye håndboldeventyr, men først gælder det om at slutte sæsonen godt af med SønderjyskE.

– Jeg vil gerne takke SønderjyskE for min tid i klubben. Det har været en stor oplevelse at spille foran det fantastiske hjemmepublikum i Broager Sparekasse Skansen. Jeg vil også gerne sende en stor tak til mine holdkammerater, trænere, alle de frivillige, folk omkring klubben og byen, som har taget rigtig godt imod mig og min familie.

– Jeg er stolt over den udvikling, som jeg har gennemgået som menneske såvel som håndboldspiller. Men nu er det tid til at prøve noget nyt, så jeg kan at forsætte min udvikling. Jeg vil kæmpe med alt, hvad jeg har resten af sæsonen, for at vi som hold opnår vores målsætning, og jeg glæder mig til endnu flere store oplevelser i Broager Sparekassen Skansen, siger Andreas Lang.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 24. Februar 14:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Træningskampe
  Fredag D. 12. Januar
  VFF
  Viborg
  2
  :
  1
  Sønderjyske Fodbold
  SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke