én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Anden kamp i kvalifikationen

Annonce

Onsdag aften skal vi igen på banen til en kamp i kvalifikationsspillet, når vi på udebane møder et stærkt Mors -Thy hold.

Værterne fra MTH har allerede spillet to kampe og begge er endt med sejre på udebane over henholdsvis Lemvig med 26-29 og TTH med 22-24. Dermed indtager de 1. pladsen i puljen med 5 point mens vi ligger lige efter med 4 point, efter sejren hjemme mod Nordsjælland.

I kampen mod Nordsjælland viste vi i store perioder rigtig fint spil og sejren var helt fortjent og et godt skridt på vejen mod en ny sæson i håndboldligaen. Arbejdet skal dog gøres færdigt og til det skal vi have 1 point mere for at vi er sikret rent matematisk.

Cheftræner Rasmus Vandbæk ser frem mod kampen med spænding

– Vi møder et Mors-Thy hold der har vundet deres første kampe i slutspillet og det er naturligvis et hold der er fyldt med selvtillid der tager i mod.

– Vi har været gode mod Mors-Thy tidligere i sæsonen hvor har vundet begge kampe, men nu er det en ny kamp og en ny turnering og der er vi fuldt bevidste om.

– Vi går, som altid, ind til kampen med tro på egne evner og også troen på at vi kan hente det ene point der med garanti sikrer en ny sæson.

– Nøgleordet i kampen bliver at vi får vores defensiv til at fungere, så vi får styr på deres hurtige spillere. Mors-Thy spiller i et rigtig højt tempo og vil gerne skabe plads til hinanden og for os gælder det om at vi får styr på det. Kan vi det føler jeg også at vi står med gode chancer på en svær udebane hvor der altid er god gang i den med mange tilskuere på plads.

Mors-Thy-SønderjyskE spilles onsdag d. 3. maj kl. 19.30 i Sparekassen Thy Arena.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke