én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Århus løb med begge point

Annonce

Vi skulle søndag eftermiddag forsøge at komme tilbage på sporet efter nederlaget i BSH, da Århus Håndbold kom på besøg.

Desværre var gæsterne bedst og de løb fortjent med begge point efter et resultat der lød på 27-33.

Vi var uden Frederik Ladefoged, Jon Andersen og Nikolaj Vinther til opgøret der fik en målfattig indledning og vi skulle helt hen til det sjette minut før Oliver Eggert fik gang i den lyseblå del af måltavlen, men sin scoring til 1-3. I det niende minut var han også manden bag en maskeret aflevering til Sveinn Johannsson på stregen der sikkert scorede.

Første føring til os kom ved 4-3 og sidste gang ved 6-5 midt i halvlegen. Derfra kom der for alvor grus i maskineriet og det blev sværere og sværere at komme til scoringer for os mens gæsterne scorede den ene gang efter den anden. Fra det 15. til det 25. minut holdt vi scoringspause og vores syvende mål blev scoret af Tobias Møller på straffekast efter knap 26 minutter.

Med slutfløjtet scorede Noah Gaudin til 9-15 og 9 scoringer på en halvleg er ganske enkelt for lidt hvis man vil gøre sig håb om point i håndboldligaen.

I de sidste 30 minutter kom vi nemmere til scoringer, men kunne ikke holde gæsterne fra fadet og derfor endte det med et nederlag på 27-33.

På trods af et par nederlag i de seneste par kampe rokker det ikke ved at vi ender på 29 point, det næstbedste pointmæssige resultat i vores tid i ligaen og ligesom i sæsonen 2013 ender vi grundspillet på en flot 5. plads. Det bruger os i slutspilspulje med GOG, BSH og Kolding og der skal en anderledes kvalitet for dagen hvis vi skal gøre os håb om at kunne gøre os gældende.

SønderjyskE-Århus Håndbold 27-33 (9-15)

Målscorere for SønderjyskE: Tobias Møller 7, Noah Gaudin 5, Kristian Stranden 3, Alec Smit 2, Thomas Mogensen 2, Sveinn Johannsson 2, Oliver Eggert 2, Morten Bjørnshauge 2, Marcus Dahlin 2.

Målscorere for Århus Håndbold: Lukas Jørgensen 13, August Wiger 5, Jesper Dahl 5, Lasse Nikolajsen 4, Mathias Larson 3, Anton Laursen 3.

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Venskabskamp
  Søndag D. 30. Januar 13:00
  ACH
  AC Horsens
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Venskabskamp
  Lørdag D. 15. Januar
  KIF
  Kolding IF
  0
  :
  2
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke