én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Årets sidste kamp

Annonce

Sidste kamp i 2022 spilles søndag eftermiddag, når vi møder HC Midtjylland på udebane i Sportscenter Herning.

Vi kan ikke løbe fra at vi er favoritter mod HC Midtjylland når man kigger på tabellen. Lørdagens modstander ligge placeret i bunden med 0 point for de første 17 kampe, men rigtig mange af deres kampen er tabt knebent, blandt andet i vores første møde hvor vi vandt med et enkelt mål efter en tæt afslutning.

Vi vandt senest en flot sejr over GOG efter den vel nok bedste præstation i denne sæson. Desværre har det været kendetegnende for vores præstationer at der efter en god er fulgt en dårlig og det har vi ikke råd til hvis vi vil have point med hjem fra Herning. Kan vi omvendt levere en præstation på højde med GOG kampen så vinder vi også i følge sportschef Thomas Mogensen

– Vi er nu kommet til den tid på året hvor vi mangler at komme på ferie, vi kan være lidt ramt af at energien mangler og synes at det er lidt synd for os. De følelser skal vi have parkeret og så skal vi have leveret det sidste stykke hårde arbejde inden vi kan holde lidt fri med familien.

– Hvis vi holder det utrolig fine niveau som mod GOG så vinder vi også mod HC Midtjylland. Vi har flere gange i sæsonen leveret strort mod de gode hold, for efterfølgende at gå ned mod hold hvor vi ikke bliver båret frem af publikum. Her skal vi blive bedre til at trække os selv op og bevise at vi med hårdt og koncentreret arbejde er i stand til at levere i hver eneste kamp. Det er noget vi har brugt meget energi på at i tale sætte og hvad der skal til for at omsætte det i kamp.

– Vi har kæmpe respekt for HC Midtjylland som er et rigtig godt hold men vi skal også turde at være i favoritrollen og tage ansvar i den proces.

– Rent håndboldfagligt skal vi fortsætte vores flotte og stabile arbejde der efter Rasmus har overtaget roret er blevet endnu bedre. Vi skal stå kompakt og hjælpe vores keepere til at præstere godt. Vores angrebsspil svinger fra verdensklasse til katastrofalt, men også her viser vi store forbedringer og jeg har et håb om at kampen mod GOG ikke var en enlig svale.

– Med Noah tilbage på banen har vi fået endnu flere strenge at spille på og vil vil forsøge at være den proaktive part så vi med mange forskellige opstillinger hele tiden kan presse modstanderne. Derfor er det nødvendigt at de spillere der kommer på banen får løst de opgaver vi har aftalt og får afviklet spillet på vores præmisser.

– En anden vigtig ting bliver at vi er mentalt klare til kampen. Der skal ikke herske tvivl om at HC Midtjylland kommer med fuld tryk og vil gøre alt for at hente deres to første point, det tryk skal vi være klar på at modstå og vi skal være dygtige til bringe vores dyder med sammenhold og hårdt arbejde i spil og kan vi det er der også gode muligheder for sejr.

HC Midtjylland-SønderjyskE spilles søndag d. 18. december i Sportscenter Herning

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke