40 gode minutter var ikke nok.

Vi skulle forsøge at komme tilbage på vindersporet i lørdagens hjemmekamp mod Ribe-Esbjerg, men selvom det længe så ud til at lykkes måtte vi alligevel se gæsterne løbe med sejren.

De første 30 minutter var en rigtig god oplevelse set med SønderjyskE briller. Defensiven fandt den rigtige højde og aggressivitet og vi var i flere omgange hurtigst over retur boldene hvilket gjorde det svært for Ribe-Esbjergs angrebsspil.

I den anden ende havde vi ikke problemer med at spille os igennem til kvalificerede afslutninger der oftest blev omsat til scoringer. Efter 20 minutter var vi i front med 5 mål, 14-9, desværre udnyttede vi ikke muligheden for at bringe os yderligere i front. Vi fik lavet lidt for mange fejl der gjorde at gæsterne kunne holde snor i os.

Vi kunne trods alt gå til pause med en føring på 18-14 efter en fin første halvleg.

Fra starten af de sidste 30 minutter fortsatte vi det fine spil, og efter 37 minutter var vi stadig i front med 4, nemlig 24-20. I den efterfølgende inviterede vi Ribe-Esbjerg med i festen og de tog imod med kyshånd. Vi kunne ikke finde modtræk til det momentum der forsvandt over på gæsternes side og via en uafgjort stilling ved 25-25 kom gæsterne i front med en enkelt. Vi fik dog fat igen og helt frem til 30-30 seks minutter før tid var der chance for point.

I kampens slutfase måtte vi desværre se Ribe-Esbjerg være mere kyniske og det hele endte med et klart nederlag på 31-36.

Der var rigtig mange gode momenter i kampen, blandt andet angrebsspillet der i lange perioder var i høj, høj klasse og i de første 30 minutter var defensiven også på et højt niveau, men vi skal være i stand til at holde dette niveau gennem samtlige 60 minutter.

SønderjyskE – Ribe-Esbjerg HH 31-36 (18-14)

SønderjyskE : August Wiger 6, Andreas Lang 5, Tobias Møller 5, Morten Bjørnshauge 4, Kristian Stranden 4,  Sebastian Augustinussen 3,  Kasper Kisum 3, Marius Ferkingstad 1.

Ribe-Esbjerg HH : Mathias Jørgensen 6, Andreas Søgaard 6, Magnus Haubro 4, Elvar Asgeirsson 3, Jonas Larholm 3, Jesper Munk 3, Marcus Dahlin 3, Marcus Mørk 3, Morten Jørgensen 2, Simon Birkefeldt 2, Sune Iversen 1.

Lørdag D. 24. Februar 14:00