15 gode minutter var ikke nok

På en aften hvor vi spillede godt i 15 minutter måtte vi se bundholdet fra Nordsjælland håndbold løbe med begge point efter 28-24.

Vi startede som lyn og torden, men efter et kvarter overlod vi dirigentstokken til hjemmeholdet. Vi var foran 4-7 og 5-8 midt i halvlegen, men vi fik sværere og sværere ved at score samtidig med at vi fik svært ved at holde de rapfodede Nordsjælland spillere i defensiven. Konsekvensen blev at hjemmeholdet fik hentet vores føring og holdene gik til pause med 13-12 på tavlen.

Starten på de sidste 30 minutter blev katastrofal. Hjemmeholdets føring blev øget til 19-14 i det 37. minut og selv om vi fik stabiliseret spillet efter en time-out og kom vi ikke tættere på end 22-20 midt i halvlegen. Vi formåede ikke at udnytte vores chancer samtidig med at Nordsjælland scorede på stort set alt og derfor endte det hele med et fortjent nederlag på 28-24.

Målscorere for SønderjyskE: Andreas Lang 7, Frederik Ladefoged, August Wiger, Kristian Stranden og Tobias Møller hver 3, Alec Smit 2, Oliver Eggert, Morten Bjørnshauge og Noah Gaudin hver 1.

Redninger: Kasper Larsen 8/31, Malthe Kronborg 1/6