én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Tele-Mark toppræsterer og forlænger med SønderjyskE og SUSAM

Annonce

2020 bød på et succesfuldt samarbejde med århusianske Tele-Mark A/S, der i løbet af året bidrog med uvurderlig hjælp til salgsafdelingerne i SønderjyskE og SUSAM. Faktisk har samarbejdet været så frugtbart, at kontrakten, kort inden udløb, blev forlænget med to år. Henrik Jepsen, kommerciel chef i SUSAM, fremhæver, at den professionelle og seriøse tilgang fra telemarketingvirksomheden har udmundet i adskillige kvalificerede møder og leads. Til trods for at Henrik Jepsen og kollegaerne havde store forventninger til Tele-Mark A/S, kom kvaliteten af fremgangsmåden og udbyttet alligevel bag på SUSAM-mandskabet: ”Vi overraskedes i den grad positivt over gennemførslen og resultaterne.” Århusvirksomhedens dygtige ansatte med lang anciennitet samt den gode dialog med projektlederen fremhæves, af Henrik Jepsen, som grundlaget for samarbejdes store udbytte. Derfor er det også med stor glæde og stolthed at klubben og SUSAM forsat skal være holdkammerat med Tele-Mark A/S.

Samtidig bliver Tele-Mark A/S del af erhvervsnetværket SUSAM, der, af den århusianske virksomhed, ses som en værdifuld adgangsbillet det attraktive sønderjyske marked. Mads Kudsk, adm. direktør og partner i Tele-Mark A/S, udtaler bl.a.: ” Når man bliver en del af den SønderjyskE familie, bliver man en del af SUSAM, et yderst professionelt setup. Vi oplever, at samarbejdet åbner netop de døre, der giver mening for Tele-Mark A/S, og vi forventer os rigtig meget af de kommende år på den SønderjyskE hjemmebane.”

”Vi glæder os til mindst to år mere med Tele-Mark A/S som medspiller,” slutter Henrik Jepsen.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad Tele-Mark A/S kan gøre for din virksomhed, er du velkommen til at rette henvendelse til Henrik Jepsen på tlf. 40 18 22 26 eller via mail til hje@susam.dk.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Lørdag D. 21. Maj 17:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Viborg FF
  VFF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 15. Maj
  OB
  OB
  1
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke